Offerte aanvragen

Bedrijfstuinen onderhoud Utrecht

Home/Bedrijfstuinen onderhoud Utrecht
Bedrijfstuinen onderhoud Utrecht 2018-10-18T07:48:28+00:00

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier voor bedrijfstuinen onderhoud in Utrecht en omgeving, dan komt u al snel terecht bij Van Rooyen Hoveniers. Wij verzorgen al meer dan 12 jaar met veel vakkennis het onderhoud van diverse bedrijfstuinen in de regio Groot-Utrecht, het Gooi, Amersfoort en andere plaatsen in Nederland.

Net als het interieur van uw bedrijf moeten ook bedrijfstuinen regelmatig onderhouden worden om er fris en netjes uit te blijven zien. Zeker omdat het hier een levend geheel betreft dat constant in beweging is en groeit en verandert met de seizoenen. Struiken, bomen, gazon, alles groeit en produceert tuinafval.

Periodiek bedrijfstuinen onderhoud is een voorwaarde om er zeker van te zijn dat de tuinen er het gehele jaar door representatief uitzien en de functie vervullen die u voor ogen heeft.

Bedrijfstuinen door het jaar heen

Huurt u Van Rooyen hoveniers in voor bedrijfstuinen onderhoud in Utrecht en omgeving, dan spreken wij graag een onderhoudsplan met u af voor het hele jaar. Sommige werkzaamheden, zoals gazononderhoud en onkruidverwijdering, moeten het gehele jaar door plaatsvinden. Andere zijn gebonden aan een specifiek seizoen, zoals het snoeien van bomen en heesters, het aanplanten van bloeiende planten of het bestrijden van gladheid op paden en parkeerplaatsen.

Of uw bedrijfstuin nu bestaat uit een aantal borders rond uw kantoor, of uit een grote tuin waar uw medewerkers in de pauze graag vertoeven, wij zorgen ervoor dat alles keurig wordt bijgehouden en uw bedrijfstuin bijdraagt aan een plezierige werkomgeving.

Alle soorten bedrijfstuinen

Bij ons bedrijfstuinen onderhoud in Utrecht en omgeving komen wij alle soorten tuinen tegen. Veel bedrijven kiezen ervoor om de beschikbare ruimte grotendeels te bestraten, uitgezonderd een paar borders met groene en/of bloeiende planten. In dat geval kunnen wij ons als hoveniers doorgaans beperken tot onkruidbestrijding, snoeiwerk en bladopruiming.

Andere bedrijven kiezen voor een uitgebreide tuin met een afwisseling van bomen, struiken, bloeiende planten en terrassen. In dat geval is wat meer onderhoud nodig om te zorgen dat de bedrijfstuin niet verwildert en het hele jaar door mooi blijft.

Hoe dan ook, bij ons is uw bedrijfstuinen onderhoud in Utrecht en omgeving in deskundige handen.

Voor bedrijfstuinen onderhoud in Utrecht en omgeving gaat u bij voorkeur naar:

Van Rooyen Hoveniers
Dennis Van Rooyen
Heringastraat 17
3551 XK Utrecht
06-53523623
info@vanrooyenhoveniers.nl