Offerte aanvragen

Gras maaien

Home/Gras maaien
Gras maaien 2019-01-17T13:41:32+00:00

Gras maaien liever niet zelf doen? Wij doen het graag voor u! Ook voor kleinere gazons kunt u bij ons terecht: wij maaien al gazons vanaf 20 m².

Als u uw gras voordelig, snel en professioneel wilt laten maaien, is Van Rooyen Hoveniers de juiste hovenier voor u. Onze hovenier komt met plezier eenmalig of periodiek bij u langs om uw gras te maaien.

Van Rooyen Hoveniers: elk tuin vakkundig onderhouden

Ook voor andere tuingerelateerde werkzaamheden kunt u uiteraard bij Van Rooyen Hoveniers terecht.

  • Algemeen tuinonderhoud is iets wat wij dagelijks voor veel klanten uitvoeren.
  • Onze ervaren hoveniers adviseren u graag over de aanleg en renovatie van uw tuin en voeren deze werkzaamheden graag voor u uit.
  • Tevens zijn wij beschikbaar voor het onderhoud van bedrijfstuinen en zorgen wij er zo voor dat het groen rond uw bedrijfspand er altijd representatief uitziet.
  • Bomen zijn bij de hoveniers van Van Rooyen in goede handen: wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging.

Vandaag gebeld, morgen gemaaid

Van Rooyen Hoveniers hanteert flexibele werktijden. Als u vandaag contact met ons opneemt, kunnen wij vaak dezelfde of de volgende werkdag uw tuin al komen maaien. Zo is het geen enkel probleem als u ons pas belt op het moment dat een maaibeurt hard nodig is: wij zijn er snel bij!

Grasmaaiservice van A tot Z

Wij hechten er veel waarde aan om u volledig te ontzorgen. Dit principe passen wij ook toe op kleinere klussen, zoals gras maaien. Prettig om te weten: wij voeren ook het grasafval af en blazen zo nodig uw terras of tuinpad schoon. U hoeft dus, na onze servicebeurt voor uw gazon, niets anders meer te doen dan genieten van de geur van vers gemaaid gras en het uitzicht op een glad gazon.

Overige diensten voor het onderhoud van uw gazon

Wij doen meer voor uw gazon dan alleen gras maaien. U kunt bij ons terecht voor de volledige verzorging van uw gazon. Zo kunnen wij voor u uw gazon verticuteren en de kanten van uw gazon snijden en knippen.

Verticuteren
Voor een nog mooier en gezonder gazon is het belangrijk om uw gazon tweemaal per jaar te verticuteren. Verticuteren is het machinaal verwijderen van plantjes en mossoorten die tussen het gras staan. Wanneer wij dit hebben uitgevoerd, zaaien we vervolgens uw gazon opnieuw in en bemesten we het met organische mest. Natuurlijk nemen we ook het afval mee.

Kanten snijden en knippen
Voor een strak gazon is het verstandig om een tot drie keer per jaar de graskanten van uw gazon te knippen of te snijden. Ook dit werk nemen wij u graag uit handen.