Offerte aanvragen

Hovenier Bussum

Home/Hovenier Bussum
Hovenier Bussum 2018-10-18T08:20:10+00:00

Een goede hovenier in Bussum gezocht? In dat geval bent u bij Van Rooyen Hoveniers aan het goede adres. Onze hoveniers helpen u graag uw tuin mooi aan te leggen en goed te onderhouden. Van Rooyen Hoveniers kan worden ingezet voor verschillende werkzaamheden, te denken valt aan:

Wanneer u zelf niet over groene vingers beschikt, kunt u ervoor kiezen om het bijhouden van uw tuin aan onze tuinmannen over te laten. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin.

Tuinonderhoud Bussum

Als u een mooie tuin heeft is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden om er zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken. Wanneer u zelf niet graag in de tuin werkt, kunt u ook een goede hovenier uw tuinonderhoud laten doen. U kunt bij Van Rooyen Hoveniers eenmalig een tuinman inzetten om uw tuin eens een goede onderhoudsbeurt geven, maar het is ook mogelijk dat onze hovenier u het volledige tuinonderhoud uit handen neemt.

Om extra lang van uw tuin te genieten, moeten de bomen, struiken en planten goed en regelmatig worden gesnoeid, hierdoor zullen ze optimaal kunnen groeien en bloeien. Bij de hoveniers van Van Rooyen kunt u terecht voor de volgende diensten op het gebied van tuinonderhoud:

  • Eenmalig onderhoud aan de tuin
  • Achterstallig onderhoud aan de tuin;
  • Onderhoud aan gazon
  • Tuinonderhoud tijdens afwezigheid of vakantie;
  • Winterklaar maken van tuin;
  • Lenteklaar maken van tuin;
  • Snoeien van bomen, hagen en planten;

Wanneer u het tuinonderhoud uitbesteed aan Van Rooyen Hoveniers, bent u verzekerd van een mooie tuin die vakkundig is onderhouden. U zult het hele jaar plezier hebben van uw mooie tuin! Bent u zelf niet in de mogelijkheid om uw tuinonderhoud uit te voeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Onze hoveniers komen graag bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen door te nemen. Met een goed onderhoud, heeft uw tuin het hele jaar door een nette en frisse uitstraling!

Direct een offerte

Onderhoud bedrijfstuin in Bussum

Bent u op zoek naar een hovenier voor onderhoud aan uw bedrijfstuin in Bussum? Ook daarvoor bent u bij Van Rooyen Hoveniers aan het goede adres. Met onze ruime ervaring in het onderhouden van bedrijfstuinen zorgt u ervoor dat uw bedrijf een nette en frisse uitstraling behoudt. Om uw bedrijfstuin er het hele jaar representatief uit te laten zien, kunt u bij ons ook periodiek bedrijfstuinen onderhoud bij ons afnemen. Hiervoor zal onze hovenier een onderhoudsplan met uw bedrijf afspreken.

Tuin aan laten leggen

Wilt u graag een andere tuin? Of bent u verhuisd en wilt u een geheel nieuwe tuin? Bij Van Rooyen Hoveniers kunt u terecht van tuinontwerp tot de aanleg en het onderhoud van uw nieuwe tuin in Bussum. Onze hovenier in Bussum helpt u graag met uw tuinaanleg, zodat u er zo lang mogelijk optimaal van kunt genieten. Wij denken graag met u mee aan het ontwerp, maar u kunt dit ook met een gerust hart bij ons neerleggen. Mocht u al een ontwerp van een tuinarchitect hebben liggen, kunnen wij dit voor u realiseren. Wij leggen graag de tuin van uw dromen voor u aan!

Wat kost tuinaanleg?

Als u een nieuwe tuin wilt laten aanleggen is het belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat uw budget is voor de nieuw aan te leggen tuin. Bij een kleiner budget is ook tuinrenovatie een goede optie. Hierbij worden de al aanwezige planten en tuinmaterialen hergebruikt en aangevuld. Dit kan een hoop schelen in de kosten voor tuinaanleg.

Iets waar u ook van tevoren over na zult moeten denken is hoeveel onderhoud u aan de tuin wilt hebben. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kosten van tuinaanleg van uw tuin in Bussum.

Tuinrenovatie

Als u niet meer tevreden bent met de tuin, maar u bent nog wel gehecht aan bepaalde planten, tegels of ander tuinmateriaal, kunt u ook kiezen om uw tuin te laten renoveren. Zeker als u maar een klein budget voor tuinaanleg heeft, is tuinrenovatie een hele goede optie om de tuin weer naar uw wens te maken. Bij tuinrenovatie wordt er vooraf eerst in kaart gebracht welke planten en attributen in de tuin worden hergebruikt. Met tuinrenovatie krijgt uw tuin een nieuwe frisse blik, een andere uitstraling, maar wel voor een klein prijsje.

Goede hovenier in het Gooi

Met een ervaring van meer dan 12 jaar, kunt u al uw tuinwerkzaamheden met een gerust hart uitbesteden aan Van Rooyen Hoveniers. Wij werken resultaatgericht en hebben een hoge klanttevredenheid. Wij gaan pas weg bij de klant, als de klant tevreden is met zijn of haar tuin. Neem contact op met Van Rooyen Hoveniers voor het inschakelen van een hovenier in Bussum. Ook voor plaatsen in de regio kunt u bij ons terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goede hovenier in Maarssen, Bilthoven of Huizen, neem gerust contact met ons op!

Kosten hovenier

Wat kost een hovenier? Dat is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Dit is namelijk afhankelijk van de diensten die u afneemt bij onze hoveniers. Als een hovenier eenmalig tuinonderhoud doet, kost dit minder dan wanneer de hovenier meerdere keren per jaar bij u langs komt voor tuinonderhoud. Wel is het onderhoud minder wanneer het tuinonderhoud is bijgehouden. Uiteraard kunt u ook taken aan onze ervaren hoveniers uitbesteden waar u zelf niet aan toekomt, of die u zelf niet kunt. Te denken valt aan het snoeien van grote struiken en hoge bomen of enkel het onderhouden van uw gazon

Bent u benieuwd wat een professionele hovenier in Bussum kost? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte bij ons aan. Wij staan graag voor u klaar om uw tuin in Bussum eens goed onder handen te nemen of in bloei te zetten!

Direct een offerte