Bent u op zoek naar een professionele hovenier in ’t Gooi? Dan bent u bij Van Rooyen Hoveniers aan het juiste adres. Al meer dan tien jaar verzorgen wij tuinen in en rondom ’t Gooi. Moet u tuin onderhouden worden of bent u op zoek naar een hele nieuwe tuin? Onze hoveniers helpen u graag verder. Wat voor tuinwerkzaamheid u ook uit handen wilt geven, uw wens staat centraal. Schroom niet om eens vrijblijvend contact op te nemen om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. We helpen u graag verder.

Werkzaamheden van Van Rooyen Hoveniers

Van Rooyen Hoveniers is gespecialiseerd in:

Tuinonderhoud ’t Gooi

Het onderhouden van een tuin is essentieel om ervoor te zorgen dat uw tuin er netjes bij blijft liggen. Daarom adviseren wij ook altijd om dit maandelijks te laten onderhouden. Al jarenlang verzorgen wij tuinen in ’t Gooi. Mede daarom zijn wij de perfecte hovenier voor uw tuinonderhoud in 't Gooi. Is uw tuin ook toe aan onderhoud? Dan helpen wij u graag verder. De werkzaamheden die we vaak uitvoeren bij tuinonderhoud zijn:

Overigens helpen wij u ook graag verder met andere tuinwerkzaamheden. Om zeker te weten of wij u kunnen helpen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Tuinaanleg ’t Gooi

Het aanleggen van een tuin moet altijd zorgvuldig en professioneel gebeuren. U wilt natuurlijk graag dat de tuin er zo bijligt zoals u het voor ogen had. Daarom staan uw wensen en ideeën altijd centraal bij het aanleggen van een nieuwe tuin.

Het aanleggen van een hele nieuwe tuin is in sommige gevallen helemaal niet nodig maar is het renoveren van uw huidige tuin al voldoende. Wij geven u daarom graag vlijblijvend advies. Wat uw wensen ook zijn, Van Rooyen Hoveniers staat voor u klaar!

Boomverzorging ’t Gooi

Een boom moet gezond zijn om te kunnen blijven groeien. Het verzorgen van een boom is daarom erg belangrijk. Weet u zelf geen raad met uw boom of bent u benieuwd of uw boom nog gezond is? Neem dan contact op. Wij kijken graag mee en helpen u verder bij het verzorgen van uw boom.

Contact met Van Rooyen Hoveniers ’t Gooi

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen in ’t Gooi? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of het nu gaat om tuinonderhoud, tuinaanleg of andere tuinwerkzaamheden, Van Rooyen Hoveniers ’t Gooi staat voor u klaar!

U kunt gemakkelijk contact opnemen via onderstaand contactformulier of bel ons op: 06-53523623.

Neem contact met ons op