Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier inschakelen Hilversum

Op zoek naar een goede hovenier in Hilversum? Van Rooyen Hoveniers helpt u graag aan een mooie en goed onderhouden tuin. Onze hoveniers hebben veel ervaring met verschillende soorten tuinen en weten dus ook raad met uw tuin.

U kunt een hovenier inschakelen voor eenmalig onderhoud aan uw tuin in Hilversum, maar het is ook mogelijk om onze vaste tuinman in de arm te nemen. Zo kunt u het hele jaar ongestoord genieten van uw tuin, zonder dat u zelf met uw handen in de aarde hoeft! Heel het jaar genieten van uw tuin in Hilversum met de tuindiensten van onze hovenier, dat is toch ideaal!

Onze hoveniers hebben veel ervaring met verschillende soorten tuinen en weten dus ook raad met uw tuin. Onze hoveniers zijn in Hilversum in te zetten voor verschillende werkzaamheden, te denken valt aan:

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinonderhoud Hilversum door hovenier

Als u al beschikt over een mooie tuin, kunt u een hovenier inschakelen voor tuinonderhoud in Hilversum. U geniet namelijk veel meer van een goed onderhouden tuin en houdt zelf meer tijd over. Daar kan onze hovenier u goed bij helpen.

De bomen en struiken moeten voor een optimale groei regelmatig gesnoeid worden en ook uw vaste planten hebben de juiste aanpak nodig voor een goede bloei. Bij Van Rooyen Hoveniers Hilversum kunt u terecht voor de volgende diensten op het gebied van tuinonderhoud:

 • Eenmalig onderhoud en achterstallig onderhoud;
 • Onderhoud aan gazon
 • Tuinonderhoud tijdens afwezigheid of vakantie;
 • Winterklaar maken van tuin;
 • Lenteklaar maken van tuin;
 • Snoeien van bomen en hagen;
 • Boomverzorging.

Het hele jaar door een goed onderhouden tuin

Uw streven is om het hele jaar door een mooie tuin te hebben. Met een hovenier in Hilversum maakt u dit streven waar. Door het tuinonderhoud door ons hoveniersbedrijf te laten doen, bent u namelijk verzekerd van een mooie tuin die vakkundig is onderhouden en waar u het hele jaar plezier van zult hebben! Zelfs in de winter en herfst kunt u dan genieten van het zonnetje dat door komt. Onze hovenier zorgt ervoor dat uw tuin er in alle seizoenen keurig bijligt.

Hovenier inschakelen voor tuinonderhoud in Hilversum

Wilt u ook een mooie tuin, maar wilt u of kunt u hiervoor zelf niet het onderhoud doen, dan bent u bij van Rooyen hoveniers Hilversum aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met u door te spreken. U kunt onze tuinmannen inzetten voor eenmalig (groot) onderhoud, of voor structureel onderhoud aan uw tuin zodat u er het hele jaar door van kunt genieten. Uw tuin heeft het gehele jaar een nette en frisse uitstraling!

Periodiek onderhoud tuin

Hoeveel onderhoud een tuin vraagt, is natuurlijk helemaal afhankelijk van de grootte van uw tuin en wat er allemaal in staat. Hoe dan ook moet een tuin goed onderhouden worden. Wie daar zelf geen tijd of puf voor heeft, besteedt dit noodzakelijke tuinonderhoud in Hilversum uit aan onze hovenier.

Dit kan voor eenmalig tuinonderhoud, zoals bij het winterklaar maken van uw tuin of het snoeien van uw bomen, maar ook op regelmatige basis in de vorm van periodiek onderhoud. Hiermee bent u het hele jaar door verzekerd van een tuin die er onberispelijk uitziet!

Eenmalig hovenier inschakelen voor tuinonderhoud

Ook het eenmalig inschakelen van onze hovenier voor onderhoud in een particuliere tuin of bedrijfstuin in Hilversum is mogelijk. Dan komen we eenmalig langs om de klus te klaren en kunt u uw tuin daarna weer gemakkelijk zelf bijhouden.

Hulp bij achterstallig tuinonderhoud

Wanneer een tuin niet goed onderhouden wordt, stapelt het onderhoud zich op. Op een gegeven moment is het niet meer te behappen en kunt u wel wat hulp gebruiken. Heeft u het onderhoud van uw tuin laten versloffen? Of is de tuin van uw nieuwe huis in Hilversum totaal verwilderd? Dan helpt onze hovenier u graag om het achterstallige onderhoud weg te werken. Hierna kunt u de tuin weer eenvoudig zelf bijhouden.

Hovenier inschakelen tijdens de vakantie

Een hovenier inschakelen is ook een echte aanrader wanneer u op vakantie gaat. Met uw tuin in de vaardige handen van onze hovenier hoeft u niet bang te zijn dat de planten en het gazon in uw tuin verdorren door de hitte. Zo kunt u heerlijk ontspannen en straalt uw goed bijgehouden tuin u bij thuiskomst tegemoet. Dat is nog eens lekker thuiskomen!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer

Onderhoud bedrijfstuin in Hilversum

Zoekt u een hovenier voor onderhoud aan uw bedrijfstuin in Hilversum? Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan Van Rooyen Hoveniers Hilversum. Met onze jarenlange ervaring in bedrijfstuinen onderhoud, zorgen wij er met alle liefde voor dat de tuin van uw bedrijf een nette en frisse uitstraling heeft.

Om uw bedrijfstuin er het hele jaar representatief uit te laten zien, kunt u ook periodiek bedrijfstuinen onderhoud bij ons afnemen. Hiervoor zal onze hovenier uit Hilversum een onderhoudsplan met uw bedrijf afspreken. De hoveniers uit Hilversum hebben ervaring met verschillende soorten tuinen uit Hilversum.

Tuinaanleg Hilversum

Bent u niet (meer) tevreden over uw huidige tuin en bent u toe aan iets nieuws? Van Rooyen Hoveniers Hilversum helpt u graag om uw tuin zo te maken, dat u er zo lang mogelijk, optimaal van kunt genieten. Hovenier Hilversum kan iedere gewenste tuin voor u aanleggen; of u nou zelf uw tuinontwerp heeft gemaakt of een tuinarchitect. Wij realiseren graag een droomtuin voor u door middel van de perfecte tuinaanleg Hilversum! Hovenier Hilversum werkt graag aan uw tuinaanleg in Hilversum.

Tuinrenovatie Hilversum

U bent niet meer geheel tevreden met uw tuin, maar u bent nog wel gehecht aan bepaalde planten of aan de tegels? In dat geval kunt u ook kiezen voor tuinrenovatie bij hovenier Hilversum. Bij tuinrenovatie brengen wij eerst in kaart welke planten en attributen in de tuin mogen worden hergebruikt. Op deze manier krijgt uw tuin een nieuwe frisse blik, een andere uitstraling, maar wel voor een klein prijsje. De perfecte tuin in Hilversum voor een voordelige prijs, dat regelt onze hovenier voor u. U kunt bij hovenier dus terecht voor tuinrenovatie, tuinonderhoud en tuinaanleg in Hilversum.

Ervaren Hovenier Hilversum

Van Rooyen Hoveniers heeft al meer dan 12 jaar ervaring in het hoveniersvak. Tuinonderhoud, tuinaanleg en andere werkzaamheden kunt u dus met een gerust hart uitbesteden aan onze hoveniers. Wij werken resultaatgericht en hebben een hoge klanttevredenheid. Neem vrijblijvend contact op. Dan sturen wij één van onze bekwame hoveniers bij u langs in Hilversum.

Van Rooyen Hoveniers: duurzaam tuinonderhoud

Van Rooyen Hoveniers is net als u begaan met de natuur. En dit ziet u terug in onze werkwijze. Zo houden we bij het aanleggen en onderhouden van tuinen rekening met de impact die dit heeft op mens, milieu en dier. Wanneer onze hovenier in uw tuin in Hilversum aan de slag gaat, kiezen we dan ook zoveel mogelijk voor duurzame methodes en materialen. Zo ondersteunen we onder andere de biodiversiteit en maken we van uw tuin een aangename plek zonder de natuur schade te berokkenen.

Kosten hovenier Hilversum

De kosten voor een hovenier uit Hilversum zijn sterk afhankelijk van de diensten die u afneemt. Wanneer u enkel eenmalig tuinonderhoud wilt laten uitvoeren, ben u voordeliger uit dan wanneer u uw tuin volledig opnieuw wilt laten aanleggen. Uiteraard kunt u ook slechts enkele taken aan onze ervaren hovenier uitbesteden, zoals het onderhouden van uw gazon of snoeiwerkzaamheden. Wij bieden u als hovenier in Hilversum veel mogelijkheden, zowel tuinonderhoud, tuinrenovatie en tuinaanleg!

Contact hovenier inhuren Hilversum

Bent u benieuwd wat een professionele hovenier in Hilversum u gaat kosten op het gebied van tuinonderhoud, tuinrenovatie en tuinaanleg? Neem vrijblijvend contact met ons hoveniersbedrijf in Hilversum of vraag online een offerte bij ons aan. Wij staan graag voor u klaar om uw tuin eens goed onder handen te nemen of in bloei te zetten! Wij horen graag wat onze hovenier voor u kan betekenen!