Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinexperts en hoveniers in Amsterdam

Zoekt u een professionele hovenier in Amsterdam en wilt u zich geen zorgen maken over uw tuin? Dan bent u bij ons, Van Rooyen Hoveniers aan het juiste adres.

Al jaren zijn onze hoveniers actief in Amsterdam en de omgeving van Amsterdam. U schakelt ons in voor het onderhouden, aanleggen of renoveren van uw tuin. Uw wensen staan bij onze hovenier altijd op één! Wat uw idee ook is met uw tuin, onze hoveniers helpen u graag verder. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw tuin. Van Rooyen Hoveniers helpt u graag met het onderhouden of aanleggen van uw tuin in Amsterdam.

Van Rooyen Hoveniers Amsterdam helpt u graag met:

Tuinonderhoud Amsterdam

Eén van de specialiteiten van onze hoveniers is het onderhouden van particuliere tuinen en bedrijfstuinen in Amsterdam. U kunt het beste van uw tuin genieten als deze regelmatig onderhouden wordt door een professionele hovenier. Onze hoveniers verzorgen al jaren meerdere tuinen in Amsterdam en hebben hier dus ruime ervaring in. Hovenier Amsterdam onderhoudt ook graag uw tuin. Ons hoveniersbedrijf helpt u graag met de volgende werkzaamheden:

 • Onderhouden van uw gazon;
 • Schoonmaken van de tuin;
 • Wieden van onkruid;
 • Snoeien van hagen;
 • Het winterklaar maken van uw tuin;
 • Eenmalig of achterstallig onderhoud.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Wellicht staat de gewenste tuinwerkzaamheid niet tussen de bovengenoemde punten. Schroom niet om vrijblijvend contact met onze hovenier in Amsterdam op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee. Wat uw klus ook is, wij helpen u graag verder met tuinonderhoud!

Periodiek tuinonderhoud

Hoeveel onderhoud een tuin nodig heeft, is uiteraard afhankelijk van het formaat van de tuin, maar ook van wat erin staat. Wanneer u hier zelf geen tijd of puf voor heeft, kunt u dit noodzakelijke onderhoud aan uw tuin in Amsterdam laten uitvoeren door onze hovenier.

Dit kan op oproep, zoals wanneer de tuin winterklaar gemaakt moet worden of de bomen moeten worden gesnoeid, maar ook in de vorm van periodiek onderhoud. Onze hovenier komt dan het hele jaar door bij u langs om uw tuin te onderhouden. Zo bent u het hele jaar door verzekerd van een tuin die er onberispelijk uitziet!

Eenmalig tuinonderhoud in Amsterdam

Ook het eenmalig inschakelen van onze hovenier voor uw (bedrijfs)tuin in Amsterdam is mogelijk. Dan komen we eenmalig bij u langs om uw tuin te onderhouden.

Achterstallig tuinonderhoud

Is er sprake van achterstallig onderhoud? Omdat u het onderhoud van uw tuin heeft laten versloffen? Of omdat u bij de aanschaf van uw nieuwe woning een verwilderde tuin aantrof? Dan maakt onze hovenier hem met alle plezier weer toonbaar. Na dit eenmalige tuinonderhoud, kunt u de tuin eenvoudig weer zelf bijhouden.

Tuinonderhoud tijdens de vakantie

Eenmalig tuinonderhoud is ook een aanrader wanneer u op vakantie gaat. Onze hovenier zorgt er dan voor dat uw tuin niet verwilderd in uw afwezigheid en dat de planten en het gazon in uw tuin niet verdorren door de hitte. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie; zonder dat u zich druk hoeft te hoeven maken of de planten en het gazon in uw tuin in Amsterdam de langdurige droogte wel overleven.

Gazon laten maaien

Een gazon komt pas echt tot zijn recht wanneer het strak gemaaid, groen en vrij van onkruid is. En ja, daar gaat het nodige werk inzitten: maaien, verticuteren, bemesten en het wieden van onkruid. Heel begrijpelijk dat u dat liever aan een ander overlaat. Het onderhoud van uw gazon kunt u gelukkig uitbesteden aan onze hovenier.

Gras laten maaien op oproep

Deze service is erg flexibel. Wordt het gras u weer te lang? Neem dan gerust contact op met onze hovenier om het gras van uw tuin in Amsterdam te laten maaien. Vaak komen we dezelfde dag nog langs. En anders binnen 24 uur!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer

Tuinaanleg of renovatie Amsterdam

Het aanleggen van een tuin of het renoveren van uw tuin is een hele klus. Zeker als u dit voor de eerste keer doet. Het is fijn om dit uit handen te kunnen geven aan een ervaren hovenier uit Amsterdam. Het hebben van het juiste materiaal en gereedschap is bijvoorbeeld al erg belangrijk.

Onze hovenier beschikt over jarenlange ervaring in het aanleggen tuinen en heeft al meerdere tuinen in Amsterdam aangelegd. Dit geldt voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. U kunt bij onze hovenier dus terecht voor de meest uiteenlopende tuinen in Amsterdam. Is de basis van uw tuin goed, maar wilt u graag wat nieuws? Dan is het renoveren van uw huidige tuin een geschikte oplossing.

Weet u niet zeker wat de beste optie is voor uw tuin? Hovenier Amsterdam biedt u graag passend advies voor uw unieke tuin. Bij het aanleggen of renoveren van uw tuin zorgen wij ervoor dat:

 • De tuin onderhoudsvriendelijk is;
 • De tuin helemaal voldoet aan uw wensen;
 • De tuin duurzaam is en nog jaren mee kan.

Boomverzorging Amsterdam

Iets wat vaak wordt vergeten is het verzorgen van bomen. Boomonderhoud is van essentieel belang om uw boom mooi en gezond te houden. Uw hovenier in Amsterdam weet als geen ander wat uw boom nodig heeft aan boomverzorging. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe we uw boom weer kunnen laten stralen. Dan realiseert onze hovenier in Amsterdam een nieuwe tuin, zoals u hem voor ogen heeft.

Van Rooyen Hoveniers: de duurzame tuinman

In een tijd waarin duurzaamheid en de natuur in de spotlight staan, levert ook Van Rooyen Hoveniers zijn bijdrage. Daarom houden we bij het creëren en onderhouden van tuinen ook rekening met de impact op mens, milieu en dier. Wanneer onze hovenier uw tuin in Amsterdam onder handen neemt, gebruiken we dan ook zoveel mogelijk duurzame methoden en materialen. En proberen we met onze keuzes de biodiversiteit te ondersteunen. Zo maken we van uw tuin een aangename plek zonder de natuur geweld aan te doen.

Hovenier in Amsterdam nodig? Neem contact met ons op!

Wat uw tuinwens ook is. Hovenier Amsterdam helpt u graag verder met het onderhouden, aanleggen of renoveren van uw tuin. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn ook bereikbaar op: 06-53523623. Mocht u een hovenier in Utrecht of een andere omgeving zoeken, dan kunt u ook bij ons terecht.