Gras maaien liever niet zelf doen?

Wij doen het graag voor u! Ook voor kleinere gazons kunt u bij ons terecht: wij maaien al gazons vanaf 20 m².

Als u uw gras voordelig, snel en professioneel wilt laten maaien, is Van Rooyen Hoveniers de juiste hovenier voor u. Onze hovenier komt met plezier eenmalig of periodiek bij u langs om uw gras te maaien. Op die manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het bijhouden van uw gazon, wij maken van te voren afspraken met elkaar waardoor uw gazon er altijd netjes bij staat.

Gras maaien
Pathway in garden,green lawns with bricks pathways,garden landscape design

Van Rooyen Hoveniers: elke tuin vakkundig onderhouden

  • Algemeen tuinonderhoud is iets wat wij dagelijks voor veel klanten uitvoeren.
  • Onze ervaren hoveniers adviseren u graag over de aanleg en renovatie van uw tuin en voeren deze werkzaamheden graag voor u uit.
  • Tevens zijn wij beschikbaar voor het onderhoud van bedrijfstuinen en zorgen wij er zo voor dat het groen rond uw bedrijfspand er altijd representatief uitziet.
  • Bomen zijn bij de hoveniers van Van Rooyen in goede handen: wij zijn gespecialiseerd in boomverzorging. Wij weten door onze ervaring precies wat elke boom nodig heeft.

Periodiek onderhoud door Van Rooyen Hoveniers

Als uw gras of siergras niet periodiek wordt bijgehouden, betekent dit niet alleen dat uw tuin er onverzorgd uit komt te zien. Gras heeft licht nodig en door te lange grassprieten krijgen nieuwe sprieten geen kans om te groeien. Die bevinden zich onder de grote grassprieten die het licht opnemen. Daarnaast groeit er bij achterstallig onderhoud veel onkruid op uw gazon. Door uw tuin tijdig bij te maaien krijgen alle sprieten de kans om te groeien en ervaart u het plezier van een mooi, vol gazon. De hoveniers van Van Rooyen Hoveniers nemen graag al uw tuinzorgen uit handen door uw gras te maaien en siergras te snoeien.

Man Mowing The Grass With A Lawn Mower By Hotel. Worker Cuts The
Close Up Of Fresh Mowed Grass In A Lawn Mower.

Vandaag gebeld, morgen gemaaid

Van Rooyen Hoveniers hanteert flexibele werktijden. Als u vandaag contact met ons opneemt, kunnen wij vaak dezelfde of de volgende werkdag uw tuin al komen maaien. Zo is het geen enkel probleem als u ons pas belt op het moment dat een maaibeurt hard nodig is: wij zijn er snel bij dus neem gerust contact met ons op!Wij hechten er veel waarde aan om u volledig te ontzorgen. Dit principe passen wij ook toe op kleinere klussen, zoals gras maaien. Prettig om te weten: wij voeren ook het grasafval af en blazen zo nodig uw terras of tuinpad schoon. U hoeft dus, na onze servicebeurt voor uw gazon, niets anders meer te doen dan genieten van de geur van vers gemaaid gras en het uitzicht op een glad gazon.

 

Verticuteren

Voor een nog mooier en gezonder gazon is het belangrijk om uw gazon tweemaal per jaar te verticuteren. Verticuteren is het machinaal verwijderen van plantjes en mossoorten die tussen het gras staan. Wanneer wij dit hebben uitgevoerd, zaaien we vervolgens uw gazon opnieuw in en bemesten we het met organische mest. Natuurlijk nemen we ook het afval mee.

Kanten snijden en knippen
Voor een strak gazon is het verstandig om een tot drie keer per jaar de graskanten van uw gazon te knippen of te snijden. Ook dit werk nemen wij u graag uit handen.

Tuin onderhoud

Direct kosteloos offerte aanvragen