Vrijblijvende offerte aanvragen

Aanleg en renovatie van tuinen

Bent u op zoek naar een hovenier gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van tuinen? Dan bent u bij van Rooyen Hoveniers op het juiste adres. Bij Van Rooyen Hoveniers kunt u rekenen op de beste service en de mooiste tuinen!

Aanleg tuin

Voor het aanleggen van uw tuin bent u bij Van Rooyen Hoveniers uit Almere aan het juiste adres. Omdat het aanleggen van een tuin specialistisch werk is, laat u dat het liefst door vakmensen doen. Bijvoorbeeld door de samenwerkingscombinatie Van Rooyen Hoveniers en Rondom
Tuinen.

Aanleg tuin, waar letten we op?

  • van a tot z naar uw zin
  • onderhoudsvriendelijk
  • duurzaam
  • uniek

Het ontwerp en het aanleggen van de tuin doen wij in samenwerking met Rondom Tuinen.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Renovatie tuin

Bent u net verhuisd en staat uw nieuwe tuin helemaal vol met onkruid of met andere beplanting? Van Rooyen Hoveniers helpt u bij het fatsoeneren van uw voor- of achtertuin. Natuurlijk zoals u dat wilt.Het voordeel van renovatie van uw tuin is dat het minder kost dan helemaal opnieuw beginnen. U kunt ook uw tuin wél opnieuw laten aanleggen, maar dan met de materialen die al in de tuin aanwezig zijn. Dat kan u een hoop geld besparen.Dus of het nu gaat om het herinrichten van uw tuin, het ophogen van oude bestrating.