Vrijblijvende offerte aanvragen

Bedrijfstuinen door het jaar heen

Huurt u Van Rooyen hoveniers in voor bedrijfstuinen onderhoud in Almere, Utrecht en omgeving, dan spreken wij graag een onderhoudsplan met u af voor het hele jaar. Sommige werkzaamheden, zoals gazononderhoud en onkruidverwijdering, moeten het gehele jaar door plaatsvinden. Andere zijn gebonden aan een specifiek seizoen

Alle soorten bedrijfstuinen

Bij ons bedrijfstuinen onderhoud in Almere, Utrecht en omgeving komen wij alle soorten tuinen tegen. Veel bedrijven kiezen ervoor om de beschikbare ruimte grotendeels te bestraten, uitgezonderd een paar borders met groene en/of bloeiende planten. In dat geval kunnen wij ons als hoveniers doorgaans beperken tot onkruidbestrijding, snoeiwerk en bladopruiming.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

De vakman

Deskundig tuinonderhoud in Utrecht, Almere en omgeving is Van Rooyen Hoveniers. Wij verzorgen met veel liefde en toewijding het onderhoud van zowel bedrijfstuinen als tuinen van particulieren. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein uw tuin is; in overleg met u bepalen we wat er nodig is en of het gaat om een eenmalige opknapbeurt of dat u graag periodiek uw tuin wilt laten onderhouden.
De vakman voor deskundig tuinonderhoud in Utrecht, Almere en omgeving is Van Rooyen Hoveniers. Wij verzorgen met veel liefde en toewijding het onderhoud van zowel bedrijfstuinen als tuinen van particulieren. Het maakt daarbij niet uit hoe groot of klein uw tuin is; in overleg met u bepalen we wat er nodig is en of het gaat om een eenmalige opknapbeurt of dat u graag periodiek uw tuin wilt laten onderhouden.

Met meer dan 12 jaar ervaring weten wij precies wat er in elk seizoen nodig is om uw tuin er goed uit te laten zien en te zorgen dat alles optimaal groeit en bloeit. Heeft u (te) weinig tijd of niet de kennis om uw tuin goed te onderhouden, dan verzorgen wij graag uw tuinonderhoud in Almere, Utrecht en omgeving. Nieuwsgierig? Kijk alvast eens op vanrooyenhoveniers.nl/onderhoud.

Wat is tuinonderhoud

Een tuin is een complex geheel van levende organismen, altijd in beweging en veranderend met de seizoenen. Om hier optimaal plezier van te hebben, is het zaak op tijd het juiste onderhoud te plegen. Huurt u ons in voor uw tuinonderhoud in Almere, Utrecht en omgeving, dan doen wij een of meer van de volgende dingen:

 • Achterstallig onderhoud
 • Maaien, mesten en bijplanten van uw gazon
 • voor-, najaar- en winterklaar maken van uw tuin
 • snoeien van bomen en hagen
 • onkruidbestrijding

Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren over nieuwe aanplant en de inrichting van uw tuin. Heeft u een oude verwaarloosde tuin die u wilt renoveren? Geen probleem, wij kunnen uw tuin fatsoeneren of heraanleggen, al naar gelang het beschikbare budget.

Meer dan tuinonderhoud

Als tuinonderhoud vakwerk is, dan is de aanleg van een tuin dat zeker ook. Wij komen regelmatig voor tuinonderhoud in Almere, Utrecht en omgeving en treffen dan een tuin vol onkruid en verwilderde bomen en struiken aan. De vraag is vervolgens of wij de tuin alleen opknappen of dat wij deze helemaal opnieuw inrichten.

Uiteraard bepaalt u als klant wat u wilt laten doen, maar wij helpen u uiteraard graag om te komen tot een betaalbare en geschikte oplossing. Zo kunt u bijvoorbeeld geld besparen door hergebruik van de aanwezige materialen. Meer weten? Neem een kijkje op vanrooyenhoveniers.nl/aanleg-en-renovatie.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer