Woont u in Maarssen en is uw tuin toe aan een flinke opknapbeurt of onderhoudsbeurt? Dan bent u bij Van Rooyen Hoveniers Maarssen op het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw tuin er weer perfect bij staat, zodat u er weer volop van kunt genieten van een verzorgde tuin.

Bent u enthousiast en wilt u dat wij langskomen om van uw tuin weer een schitterende tuin te maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! We helpen u graag verder met tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud in Maarssen. Hovenier Maarssen kan u er allemaal bij helpen.

Werkzaamheden Hovenier Maarssen

Van Rooyen Hoveniers Maarssen verricht verschillende werkzaamheden in Maarssen. Zo helpen wij u met het onderhouden van de tuin. Van tevoren wordt overlegd wat uw wensen zijn en uw uiteindelijke doel is. Hier spelen onze vakkundige hoveniers op in. Er zijn ook nog verschillende soorten tuinonderhoud:

  • Eenmalig onderhoud/ achterstallig onderhoud
  • Onderhoud van uw gazon
  • Vakantieonderhoud
  • Het voor- en najaar klaarmaken van uw tuin
  • Het winter klaarmaken van uw tuin
  • Hagen snoeien
  • Boomverzorging

Ook helpen wij met het onderhouden van bedrijfstuinen door de hoveniers uit Maarssen.

Voorkom een bos in uw tuin! Wij helpen u graag met het maaien van het gras! Wij zorgen dat dit snel en professioneel gebeurd. Om uw tuin of gazon netjes te laten ogen is het belangrijk om 2 of 3 keer per jaar de graskanten van uw gazon te knippen of te snijden. Dit doet hovenier Maarssen ook graag voor u.

Hovenier Maarssen kan vaak dezelfde dag of de volgende dag al komen maaien. Ook zorgen wij ervoor dat het afval netjes wordt opgeruimd, zodat u meteen van uw tuin kunt genieten.

Ook verzorgen wij renovaties en aanleg van tuinen. Het maakt niet uit voor ons hoe de tuinen er op dat moment uitzien. hovenier Maarssen zorgt ervoor dat u tevreden bent en levert prachtige resultaten met betrekking tot uw tuin.

Bent u net verhuisd en moet u nog veel regelen om het huis op orde te krijgen. Dan raden wij u aan om de tuin uit handen te geven! Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat u een prachtige tuin krijgt terwijl u andere zaken kan regelen! Bij dit soort onderhoud kunt u een beetje spelen met de kosten. Als er bruikbare materialen in de tuin liggen die u opnieuw wilt gebruiken kan u op deze manier kosten besparen. Of als u alleen een renovatie wilt in plaats van een gehele nieuwe tuin. Dit bespaart ook kosten. Op deze manier kunt u zelf kiezen wat u het fijnste vindt en hoeveel u uit wilt geven. U kunt gerust overleggen met hovenier Maarssen en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Tuinonderhoud hovenier Maarssen

Tuinonderhoud is heel belangrijk. Dit voorkomt dat er onkruid gaat groeien en ongewenste beesten in uw tuin gaan wonen. Ook is het op de warme zomerdagen veel fijner om in een gezellige tuin te zitten dan in een tuin vol onkruid. hovenier Maarssen hoopt snel in uw tuin kunnen verschijnen om u te helpen met het tuinonderhoud in Maarssen!

Neem contact met ons op