Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Van Rooyen Hoveniers

Van Rooyen Hoveniers in Almere is in 2009 opgericht door Dennis van Rooyen. Vanuit zijn kennis en liefde voor het hoveniersvak. Voordat hij als zelfstandige startte, deed hij ervaring op bij verschillende hoveniersbedrijven in Utrecht en omgeving.

Secuur onderhoud van tuinen

Het onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen is de specialiteit van Van Rooyen Hoveniers. Ons kleinschalige team bestaat uit Dennis, enkele werknemers en een stagiair. Wij staan voor dag en dauw op om van uw tuin een prettige leefomgeving te maken. Daar hoort uiteraard maatschappelijk verantwoord en secuur werken bij.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Stageplekken en vactures bekijken

Ons bedrijf biedt een mogelijkheid op werkzaamheden zoals bijvoorbeeld stageplekken voor scholieren

Tuinaanleg, tuinrenovatie of boomverzorging

Van Rooyen Hoveniers heeft verder specialisten om zich heen verzameld die ondersteunen bij bijvoorbeeld boomverzorging, tuinaanleg of tuinrenovatie. Rondom Tuinen is een van de vaste samenwerkingspartners van Van Rooyen Hoveniers.

Utrecht, Almere en omgeving: van particuliere tot bedrijfstuinen

Het team van Van Rooyen Hoveniers is actief in Utrecht, Almere en omgeving. Wellicht heeft u onze grijze bedrijfswagen weleens voorbij zien rijden! We onderhouden particuliere tuinen, bedrijfstuinen, en tuinen van VVE’s en zorginstellingen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Dennis van Rooyen via info@vanrooyenhoveniers.nl of 06-53523623.