Over Van Rooyen Hoveniers - Almere

Van Rooyen Hoveniers in Almere is in 2009 opgericht door Dennis van Rooyen. Vanuit zijn kennis en liefde voor het hoveniersvak. Voordat hij als zelfstandige startte, deed hij ervaring op bij verschillende hoveniersbedrijven in Almere, Utrecht en omgeving.

Hovenier is een tuin aan het sproeien

Secuur onderhoud van tuinen

Het onderhoud van tuinen is de specialiteit van Van Rooyen Hoveniers. Ons kleinschalige team bestaat uit Dennis, enkele werknemers en een stagiair. Wij staan voor dag en dauw op om van uw tuin een prettige leefomgeving te maken. Daar hoort uiteraard maatschappelijk verantwoord en secuur werken bij.

Stageplekken en vactures bekijken

Ons bedrijf biedt een mogelijkheid op werkzaamheden zoals bijvoorbeeld stageplekken voor scholieren

Tuinaanleg, tuinrenovatie of boomverzorging

Van Rooyen Hoveniers heeft verder specialisten om zich heen verzameld die ondersteunen bij bijvoorbeeld boomverzorging, tuinaanleg of tuinrenovatie. Rondom Tuinen is een van de vaste samenwerkingspartners van Van Rooyen Hoveniers.

 

Utrecht, Almere en omgeving: van particuliere tot bedrijfstuinen

Het team van Van Rooyen Hoveniers is actief in Utrecht, Almere en omgeving. Wellicht heeft u onze zwarte bedrijfswagen weleens voorbij zien rijden! We onderhouden particuliere tuinen, bedrijfstuinen, en tuinen van VVE’s en zorginstellingen.  

 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Dennis van Rooyen via info@vanrooyenhoveniers.nl of 06-53523623.

Direct kosteloos offerte aanvragen