Vrijblijvende offerte aanvragen

Bomen snoeien

Boomverzorging is vaak een jaarlijks terugkerende activiteit en mag niet vergeten worden voor het behoud van de boom. Laat daarom altijd uw bomen snoeien. Bij lage bomen is het vaak mogelijk om zelf de bomen te snoeien, maar bij hogere bomen is dit minder makkelijk. Bovendien is het snoeien van sommige bomen ook een vak apart. Bepaalde boomsoorten zijn immers vrij kwetsbaar en moeten bij de juiste omstandigheden gesnoeid worden. Van Rooyen Hoveniers kan dit voor u uit handen nemen zodat de gezondheid van de boom gewaarborgd wordt.

Verplanten van bomen

Als u uw tuin opnieuw gaat inrichten dan kunt u ervoor kiezen om de bestaande beplanting te verwijderen, maar u kunt ook de bomen verplanten. Het verplanten van bomen heeft echter wel een aantal risico’s. Deze risico’s zijn afhankelijk van de boomsoort die verplant moet worden. Het verplanten is een onderdeel van boomverzorging en moet uiterst nauwkeuring gebeuren. Daarnaast is het belangrijk om het juiste materieel in huis te hebben voor het verplanten van de bomen. Van Rooyen Hoveniers biedt hier graag een oplossing in voor u.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Vellen van bomen

Als u een boom wilt verwijderen uit uw tuin, dan moet deze op een zorgvuldige manier verwijderd worden. Het vellen van bomen is vaak een gevaarlijke klus waarbij aan alle omstandigheden gedacht moet worden. Het verkeerd vellen van de boom kan namelijk gevaarlijk zijn voor u en voor uw omgeving. Van Rooyen Hoveniers voert het vellen van de bomen graag voor u uit!

Zorgplicht van boomeigenaren

Als boomeigenaar bent u volgens de Nederlandse wet verplicht om op een juiste manier met de bomen op uw terrein om te gaan. Bij slechte boomverzorging kan er immers forse schade aanrichten aan de directe omgeving van de boom. Denk bijvoorbeeld aan omliggende woningen, auto’s of voorbijgangers. Benieuwd of uw bomen voldoen aan de wettelijke eisen? Neem contact op!

  • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

    - Han
  • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

    - Henk-Reijer