Vrijblijvende offerte aanvragen

Bomen snoeien

Welkom bij Van Rooyen Hoveniers! Wij zijn een professioneel hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring in het onderhoud van tuinen en groenvoorzieningen. Op deze pagina vertellen we u graag meer over onze dienst bomen snoeien, een belangrijk onderdeel van het onderhoud van bomen.

Bomen snoeien: waarom is het belangrijk?

Het snoeien van bomen is een essentieel onderdeel van het onderhoud van uw tuin of groenvoorziening. Door regelmatig te snoeien, blijven uw bomen gezond en in goede conditie. Bovendien zorgt het bomen snoeien ervoor dat ze mooi en verzorgd blijven. Maar er zijn ook praktische redenen om uw bomen te laten snoeien. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn om overhangende takken te verwijderen of om de kroon van de boom te verkleinen om schade bij storm te voorkomen.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Onze werkwijze bij bomen snoeien

Bij Van Rooyen Hoveniers hebben we veel ervaring met het snoeien van bomen. We beginnen altijd met een grondige inspectie van de boom om te bepalen welke takken moeten worden verwijderd. Vervolgens maken we gebruik van professionele snoeimaterialen om de snoeiwerkzaamheden uit te voeren. We zorgen er daarbij voor dat de boom op een natuurlijke manier kan blijven groeien en dat de juiste snoeitechnieken worden toegepast tijdens het bomen snoeien om de gezondheid van de boom te waarborgen.

Voordelen van bomen snoeien door Van Rooyen Hoveniers

 • Professionele snoeimaterialen
 • Ervaren en deskundige hoveniers
 • Geen verrassingen achteraf: duidelijke offerte vooraf
 • Altijd de juiste snoeitechnieken
 • Korte lijnen en snelle service

Meer weten over bomen snoeien?

Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf voor het snoeien van uw bomen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de kosten voor het snoeien van uw bomen. Bij Van Rooyen Hoveniers bent u verzekerd van een professionele en vakkundige aanpak voor het onderhoud van uw bomen.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer