Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier in Abcoude voor particulieren en bedrijven

Wie op zoek is naar een goede hovenier in Abcoude, kan terecht bij Van Rooyen Hoveniers! Of het nu gaat om de aanleg of renovatie van uw tuin, tuinonderhoud of boomverzorging; onze hovenier staat voor u klaar! We beschikken over jarenlange ervaring en opereren altijd met aandacht voor uw wensen. Verder werken wij duurzaam, met respect voor de mens, de natuur en de leefomgeving. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons hoveniersbedrijf.

Waarom een hovenier van Van Rooyen?

Wie kiest voor Van Rooyen Hoveniers, kiest voor een hovenier met jarenlange ervaring, die alle aandacht heeft voor uw wensen. Of u ons nu inschakelt voor een nieuwe tuin, een tuinrenovatie of tuinonderhoud; ons hoveniersbedrijf levert altijd vakwerk. En uw wensen staan altijd centraal. Wij creëren de tuin van uw dromen en zorgen dat uw (bedrijfs)tuin in Abcoude er het hele jaar door keurig verzorgd bij ligt.

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Aanbod tuindiensten hovenier Abcoude

Als één van de meest ervaren hoveniersbedrijven in Abcoude en omgeving, kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan tuinwerkzaamheden. Zo kan onze hovenier u onder andere van dienst zijn met:

 • Tuinontwerp en aanleg: wij zorgen voor een tuinontwerp op maat, inclusief beplantingsplan. En zorgen ook voor de realisatie van uw droomtuin.
 • Tuinonderhoud: door ons uw tuinonderhoud te laten doen, bespaart u zichzelf veel werk en ligt uw tuin er het hele jaar door perfect bij.
 • Boomverzorging: hebben uw bomen in Abcoude onderhoud nodig? Laat het snoeien, verplaatsen en vellen van bomen over aan onze hovenier.

Tuinieren met respect voor de natuur

Bij het maken of onderhouden van uw tuin in Abcoude, hebben we alle aandacht voor uw tuin, maar ook voor de natuur. Daarom kiezen we altijd voor een duurzame werkwijze en materialen. Zo werken we met respect voor mens, natuur en leefomgeving. En ondersteunen we onder andere het bodemleven en de biodiversiteit. Goed nieuws voor uw tuin en voor de natuur!

Hovenier inschakelen in Abcoude? Neem contact op

Voor het inhuren van een hovenier in Abcoude die alles weet over tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging, neemt u contact op met Van Rooyen Hoveniers. Gebruik hiervoor ons contactformulier. Liever direct contact? Pak dan de telefoon en bel ons op 06 53 52 36 23.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer