Zoekt u een professionele hovenier in Amsterdam en wilt u zich geen zorgen maken over uw tuin? Dan bent u bij ons, Van Rooyen Hoveniers Amsterdam aan het juiste adres.

Al jaren zijn we actief in Amsterdam en omgeving van Amsterdam als het gaat om het onderhouden, aanleggen of renoveren van tuinen. Uw wensen staan bij ons centraal. Wat uw idee ook is met uw tuin, onze hoveniers helpen u graag verder. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw tuin.

Van Rooyen Hovenier Amsterdam helpt u graag met:

Tuinonderhoud Amsterdam

Een van onze specialisme is het onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen. U kunt het beste van uw tuin genieten als deze regelmatig onderhouden wordt door een professionele hovenier. Wij helpen u hier graag verder bij. Zo komen we maandelijks of zelfs wekelijks uw tuin onderhouden. Al jaren verzorgen wij meerdere tuinen in Amsterdam. Ook uw tuin onderhouden wij graag. Wij helpen u graag met:

  • Onderhouden van uw gazon;
  • Schoonmaken van de tuin;
  • Wieden van onkruid;
  • Snoeien van hagen;
  • Het winterklaar maken van uw tuin;
  • Eenmalig of achterstallig onderhoud.

Wellicht staat uw gewenste tuinwerkzaamheid niet in bovengenoemde punten. Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wat uw klus ook is, wij helpen u graag verder met tuinonderhoud!

Tuinaanleg of renovatie Amsterdam

Het aanleggen van een tuin of het renoveren van uw tuin kan vaak een hele klus zijn. Zeker als u dit voor de eerste keer doet. Het hebben van het juiste materiaal en gereedschap is bijvoorbeeld al erg belangrijk. Wij hebben al jaren ervaring in het aanleggen van meerdere tuinen in Amsterdam. Dit geldt voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Is de basis van uw tuin goed maar wilt u toch wat nieuws? Dan is het renoveren van uw huidige tuin een geschikte oplossing. Weet u niet zeker wat de beste optie is voor uw tuin? Wij helpen u graag verder met passend advies.

Bij het aanleggen of renoveren van uw tuin zorgen wij ervoor dat:

  • De tuin onderhoudsvriendelijk is;
  • De tuin helemaal voldoet aan uw wensen;
  • De tuin duurzaam is en nog jaren mee kan.

Boomverzorging Amsterdam

Iets wat vaak wordt vergeten is het verzorgen van bomen. Boomonderhoud is van essentieel belang om uw boom mooi en gezond te houden. Wij weten als geen ander wat uw boom nodig heeft aan boomverzorging. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe we uw boom weer kunnen laten stralen.

Hovenier in Amsterdam nodig? Neem contact met ons op!

Wat uw tuinwens ook is. Wij helpen u graag verder met het onderhouden, aanleggen of renoveren van uw tuin. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn ook bereikbaar op: 06-53523623.

Neem contact met ons op