Zoekt u een professionele hovenier in Amsterdam en wilt u zich geen zorgen maken over uw tuin? Dan bent u bij ons, Van Rooyen Hoveniers Amsterdam aan het juiste adres.

Al jaren zijn onze hoveniers actief in Amsterdam en omgeving van Amsterdam als het gaat om het onderhouden, aanleggen of renoveren van tuinen. Uw wensen staan bij hovenier Amsterdam. Wat uw idee ook is met uw tuin, onze hoveniers uit Amsterdam helpen u graag verder. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor uw tuin. De hoveniers uit Amsterdam helpen graag met het onderhouden of aanleggen van uw tuin.

Van Rooyen Hovenier Amsterdam helpt u graag met:

Tuinonderhoud Amsterdam

Een van onze specialisme van de hoveniers uit Amsterdam is het onderhouden van particuliere en bedrijfstuinen. U kunt het beste van uw tuin genieten als deze regelmatig onderhouden wordt door een professionele hovenier. Hovenier Amsterdam helpt u hier graag verder bij. Zo komen we maandelijks of zelfs wekelijks uw tuin onderhouden. De hoveniers uit Amsterdam verzorgen al jaren meerdere tuinen in Amsterdam en hebben hier dus ruime ervaring in. Hovenier Amsterdam onderhoudt ook graag uw tuin. Hovenier Amsterdam kan u helpen met de volgende werkzaamheden:

  • Onderhouden van uw gazon;
  • Schoonmaken van de tuin;
  • Wieden van onkruid;
  • Snoeien van hagen;
  • Het winterklaar maken van uw tuin;
  • Eenmalig of achterstallig onderhoud.

Wellicht staat uw gewenste tuinwerkzaamheid niet in bovengenoemde punten. Schroom niet om vrijblijvend contact met hovenier Amsterdam op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Hovenier Amsterdam denkt graag mee in uw wensen. Wat uw klus ook is, wij helpen u graag verder met tuinonderhoud!

Hovenier in Amsterdam

Tuinaanleg of renovatie Amsterdam

Het aanleggen van een tuin of het renoveren van uw tuin kan vaak een hele klus zijn. Zeker als u dit voor de eerste keer doet. Het is fijn om dit uit handen te kunnen geven aan een ervaren hovenier uit Amsterdam. Het hebben van het juiste materiaal en gereedschap is bijvoorbeeld al erg belangrijk. Hovenier Amsterdam heeft al jaren ervaring in het aanleggen van meerdere tuinen in Amsterdam. Dit geldt voor zowel particuliere tuinen als bedrijfstuinen. Bij hovenier Amsterdam kunt u voor uiteenlopende tuinen terecht. Is de basis van uw tuin goed maar wilt u toch wat nieuws? Dan is het renoveren van uw huidige tuin een geschikte oplossing. Weet u niet zeker wat de beste optie is voor uw tuin? Hovenier Amsterdam biedt u graag passend advies voor uw unieke tuin.

Bij het aanleggen of renoveren van uw tuin zorgen wij ervoor dat:

  • De tuin onderhoudsvriendelijk is;
  • De tuin helemaal voldoet aan uw wensen;
  • De tuin duurzaam is en nog jaren mee kan.

Boomverzorging Amsterdam

Iets wat vaak wordt vergeten is het verzorgen van bomen. Boomonderhoud is van essentieel belang om uw boom mooi en gezond te houden. Hovenier Amsterdam weet als geen ander wat uw boom nodig heeft aan boomverzorging. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe we uw boom weer kunnen laten stralen. Dan realiseert hovenier Amsterdam uw tuin zoals u hem voor ogen heeft.

Hovenier in Amsterdam nodig? Neem contact met ons op!

Wat uw tuinwens ook is. Hovenier Amsterdam helpt u graag verder met het onderhouden, aanleggen of renoveren van uw tuin. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn ook bereikbaar op: 06-53523623. Mocht u een hovenier in Utrecht of een andere omgeving zoeken, dan kunt u ook bij ons terecht.

Neem contact met ons op