Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinexperts en hoveniers in Bilthoven

Bent u op zoek naar een hovenier voor aanleg of onderhoud van uw tuin in Bilthoven? Helpt van Rooyen Hoveniers u graag verder. Wij verzorgen uw tuin professioneel en naar uw wensen. Er is veel mogelijk bij ons. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor tuinonderhoud of tuinaanleg in Bilthoven te bespreken.

Tuinonderhoud Bilthoven

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende taken als het gaat om tuinonderhoud. Wij verzorgen particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Van tevoren moet u een offerte aanvragen waarin u aangeeft wat uw wensen zijn. Dan worden de mogelijkheden besproken en komen wij zo snel mogelijk langs om uw tuin te verbeteren.

Wij onder andere gespecialiseerd in de volgende vormen van tuinonderhoud:

 • Eenmalig onderhoud/achterstallig onderhoud
 • Onderhoud van uw gazon
 • Vakantieonderhoud
 • Voor- en najaar klaarmaken van uw tuin
 • Het winter klaarmaken van uw tuin
 • Hagen snoeien

Ook helpen wij u met het grasmaaien. Wij zorgen dat uw gazon er piekfijn uit ziet en dat de randjes ook zijn verzorgd. Afhankelijk van de wensen die u heeft komen we wekelijks, tweewekelijks of maandelijks langs om uw gazon te verzorgen.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Boomverzorging

Heeft u grote bomen in uw tuin staan waar u zelf geen raad mee weet? Van Rooyen Hoveniers weet hier wel raad mee en helpt u graag met uw boomverzorging in Bilthoven. Wij kunnen uw bomen en heesters snoeien en ze weer in de juiste vorm laten groeien. Goede boomverzorging zorgt voor een gezonde boom en een goede groei!

Mijn tuin opnieuw laten aanleggen

Bent u verhuisd naar Bilthoven en wilt u een tuin aanleggen of renoveren? Geen zorgen! Wij regelen dat de tuin compleet gerenoveerd wordt of opnieuw aangelegd, zodat u binnen een paar dagen al kunt gaan genieten van uw gerenoveerde tuin in Bilthoven!

Bij het aanleggen van een tuin letten wij op een aantal dingen:

 • Onderhoudsvriendelijk
 • Ingericht naar uw wensen
 • Duurzaam
 • Persoonlijk

Aanleggen of renoveren

De kosten van het aanleggen van een nieuwe tuin zijn over het algemeen hoger dan het renoveren van een nieuwe tuin. Daarom adviseren wij u om van tevoren goed te overleggen om te beslissen hoe u de tuin wilt. Op deze manier kunt u kosten besparen.

Voor onze vakmensen maakt het niets uit. Hoe groot de uitdaging ook is, onze vakmensen weten wat ze moeten doen! Door deze kennis kunnen ze u het beste resultaat leveren!

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, of heeft u nog specifieke vragen, neem dan gerust contact op. We helpen u graag verder met de werkzaamheden van uw tuin in Bilthoven!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer