Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier Blaricum

Bent u op zoek naar een hovenier in Blaricum voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Van Rooyen Hoveniers helpt u graag verder. Wij verzorgen al jaren tuinen in en rondom Blaricum. Uw wens staat centraal tijdens het onderhouden of aanleggen van uw (nieuwe) tuin. Er is genoeg mogelijk en helpen u graag met de gewenste tuinwerkzaamheden. Benieuwd wat onze hovenier voor uw tuin kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Tuinonderhoud Blaricum

Tuinonderhoud is een van onze specialisaties. Al jaren verzorgen onze hoveniers diverse tuinen in Blaricum en omgeving. Of het nu gaat om het onderhouden van een particuliere tuin of het onderhoud van een bedrijfstuin, wij helpen u graag verder met:

 • Onderhouden van uw gazon;
 • Klaarmaken van uw tuin voor het voor- en najaar;
 • Uw tuin winterklaar maken;
 • Snoeien van de hagen;
 • Eenmalig onderhoud (kan maandelijks);
 • Achterstallig onderhoud.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Natuurlijk staan we ook open voor andere tuinwerkzaamheden in Blaricum. Heeft u een ander specifieke klus, waarbij u graag hulp wilt van een vakkundige hovenier? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Heeft u graag dat we maandelijks of wellicht wekelijks uw tuin onderhouden? Of eenmalig? Het is allemaal mogelijk bij ons hoveniersbedrijf.

Periodiek onderhoud

Door ons hoveniersbedrijf in te schakelen voor periodiek onderhoud, ziet uw tuin in Blaricum er het hele jaar door verzorgd uit. Alles wordt netjes bijgehouden en u heeft er zelf geen omkijken meer naar. Ideaal wanneer u zelf te weinig tijd heeft om uw tuin te onderhouden, wanneer u wel van een mooie tuin wilt genieten, maar minder dol bent op het werken in de tuin of wanneer het werken in de tuin u te zwaar wordt. Kortom: het inschakelen van onze hovenier scheelt u veel werk, waardoor u meer kunt genieten van uw zorgvuldig bijgehouden tuin in Blaricum.

Eenmalig tuinonderhoud hovenier Blaricum

Wij zijn dol op tuinieren. U misschien ook en het onderhouden van uw tuin in Blaricum doet u dan ook graag zelf. Maar wat als een enorm verwilderde tuin aantreft bij uw nieuwe woning? Of wanneer het onderhoud van uw tuin er een tijdje bij ingeschoten is en het werk in de tuin zich opstapelt? Of wanneer u weet dat u tijdelijk niet in staat bent om het zelf te doen? Dan schakelt u onze hovenier in voor eenmalig tuinonderhoud. Dan kunt u het daarna weer prima alleen af.

Vakantieonderhoud tuin

Wie zorgt er voor uw tuin in Blaricum tijdens uw vakantie? Wie sproeit het gazon, snoeit uw planten en geeft ze water? Daar gaan toch nog wel wat uurtjes inzitten. Heeft u geen lieve familie, vrienden of buren in de buurt die dit voor u kunnen doen? Schakel dan onze hovenier in om uw tuin in uw afwezigheid te onderhouden. Dan kunt u met een gerust hart op vakantie en vindt u bij thuiskomst uw tuin in optimale staat terug.

Gazon laten maaien

Laat u het maaien en verzorgen van uw gazon liever aan een ander over? Roep dan de hulp in van onze hovenier. Wij zorgen ervoor dat het gras groener is dan bij de buren en dat het altijd strak gemaaid is. Naast maaien zullen we uw gazon ook bemesten en verticuteren.

Dus wilt u liever van uw gazon genieten in plaats van steeds maar weer de grasmaaier ter hand te nemen? Onze hovenier staat voor u klaar. Zo bespaart u veel tijd en ligt uw gazon in Blaricum er altijd keurig bij!

Wanneer het gras te lang wordt, hoeft u onze hovenier maar te bellen. Dan komt hij vaak dezelfde dag nog langs om het te maaien en anders ziet u hem de volgende dag verschijnen.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer

Tuinaanleg Blaricum

Is uw tuin niet helemaal naar wens? Dan helpt onze hovenier u graag om er een echte droomtuin van te maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een geheel nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin renoveren. Bij het renoveren of aanleggen van uw tuin kunt u rekenen op het volgende:

 • Wij maken de tuin onderhoudsvriendelijk;
 • Zorgen dat de tuin helemaal naar uw wens is;
 • Zorgen we voor een duurzame tuin.

 

De kosten voor het aanleggen of renoveren van uw tuin zijn afhankelijk van het type tuin en uw wensen. Wilt u een hele nieuwe tuin aan laten leggen? Dan zullen de kosten hoger zijn dan wanneer u ervoor kiest uw huidige tuin in Blaricum te laten renoveren. Wij adviseren daarom om van tevoren goed te overwegen wat het beste is. U kan natuurlijk altijd vrijblijvend contact met onze hovenier opnemen voor advies.

Duurzame hovenier in Blaricum

Ons hoveniersbedrijf is met de tijd meegegaan. Wanneer wij bij u langskomen voor tuinaanleg, tuinonderhoud of boomverzorging, gebruiken wij dan ook duurzame methodes en materialen.

Zo gebruikt onze hovenier waar mogelijk elektrisch tuingereedschap. Dit produceert minder uitstoot en lawaai. En natuurlijk gebruiken wij geen schadelijke chemicaliën, waardoor we geen schade toebrengen aan de biodiversiteit in uw tuin in Blaricum. Zo is de impact van ons hoveniersbedrijf op mens, dier, natuur en leefomgeving minimaal, terwijl we maximale resultaten behalen in uw tuin.

Boomverzorging Blaricum

Een van de specialisaties van ons hoveniersbedrijf is het onderhouden van bomen. Onze hovenier voert al jaren boomonderhoud uit in Blaricum en weet precies wat een boom nodig heeft om door te groeien en gezond te blijven. Benieuwd of uw boom toe is aan verzorging? Neem contact op.

Offerte hovenier Blaricum aanvragen

Wilt u onze hovenier inschakelen voor tuinonderhoud, tuinaanleg of boomverzorging in Blaricum? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zijn ook te bereiken op 06-53523623.