Bent u op zoek naar een hovenier in Blaricum voor het aanleggen of onderhouden van uw tuin? Van Rooyen Hoveniers helpt u graag verder. Wij verzorgen al jaren meerdere tuinen in en rondom Blaricum. Uw wens staat centraal tijdens het onderhouden of aanleggen van uw (nieuwe) tuin. Er is genoeg mogelijk en helpen u graag met de gewenste tuinwerkzaamheden. Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Tuinonderhoud Blaricum

Tuinonderhoud is een van onze specialisaties. Al jaren verzorgen wij diverse tuinen in Blaricum en omgeving. Of het nu gaat om het onderhouden van een particuliere tuin of de onderhoud van een bedrijfstuin, wij helpen u graag verder met:

  • Onderhouden van uw gazon;
  • Klaarmaken van uw tuin voor het voor- en najaar;
  • Uw tuin winterklaar maken;
  • Snoeien van de hagen;
  • Eenmalig onderhoud (kan maandelijks);
  • Achterstallig onderhoud.

Natuurlijk staan we ook open voor andere tuinwerkzaamheden. Heeft u een ander specifieke werkzaamheid waarbij u graag hulp nodig heeft? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Heeft u graag dat we maandelijks of wellicht wekelijks uw tuin onderhouden? Dan is dat zeker mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Tuinaanleg Blaricum

Ligt de tuin er niet meer naar uw wens bij? Dan helpen wij u graag verder om uw droomtuin werkelijkheid te maken. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een geheel nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin renoveren. Bij het renoveren of aanleggen van uw tuin hebben wij een aantal standaarden die we bijhouden;

  • Wij maken de tuin onderhoudsvriendelijk;
  • Zorgen dat de tuin helemaal naar uw wens is;
  • Zorgen we voor een duurzame tuin.

De kosten voor het aanleggen of renoveren van uw tuin is afhankelijk van de type tuin en uw wensen. Wilt u een hele nieuwe tuin aan laten leggen? Dan zullen de kosten hoger zijn dan wanneer u ervoor kiest de huidige tuin te laten renoveren. Wij adviseren daarom om van tevoren goed te overwegen wat het beste is. U kan natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies.

Boomverzorging Blaricum

Een van onze specialisaties is het onderhouden van bomen. Al jaren voeren wij boomonderhoud uit en weten precies wat uw boom nodig heeft om door te groeien en gezond te blijven. Benieuwd of uw boom toe is aan verzorging? Neem contact op.

Contact met Van Rooyen Hoveniers

Benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinonderhoud Blaricum, tuinaanleg Blaricum of boomverzorging in Blaricum? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zijn ook te bereiken op 06-53523623.

Neem contact met ons op