Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier Bussem

Bent u op zoek naar een goede Hovenier in Bussum? In dat geval bent u bij Van Rooyen Hoveniers Bussum aan het goede adres. Onze hoveniers helpen u in Bussum graag bij het aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Wanneer u zelf niet over groene vingers beschikt, kunt u ervoor kiezen om het bijhouden van uw tuin aan de tuinmannen van hovenier Bussum over te laten. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u het hele jaar door genieten van een mooi bijgehouden tuin. Als hovenier in Bussum nemen we de zorg voor uw tuin graag van u over, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw tuin. Van Rooyen Hoveniers Bussum kan worden ingezet voor verschillende werkzaamheden, denk hierbij aan:

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinonderhoud Bussum

Als u een mooie tuin heeft, is het belangrijk deze regelmatig te onderhouden om er zo lang mogelijk gebruik van te kunnen maken. Wanneer u zelf niet graag in de tuin werkt of geen tijd heeft, kunt u een goede hovenier uit Bussum uw tuinonderhoud laten doen. U kunt bij Van Rooyen Hoveniers Bussum eenmalig een tuinman inzetten om uw tuin eens een goede onderhoudsbeurt geven, maar het is ook mogelijk dat onze hovenier uit Bussum u het volledige tuinonderhoud uit handen neemt.

Schakel onze hovenier in voor verschillende tuinwerkzaamheden

Om altijd van uw tuin te kunnen genieten, moeten de bomen, struiken en planten goed en regelmatig worden gesnoeid, hierdoor kunnen ze optimaal groeien en bloeien. Bij de hoveniers van Van Rooyen Bussum kunt u terecht voor de volgende diensten op het gebied van tuinonderhoud:

 • Eenmalig onderhoud aan de tuin
 • Achterstallig onderhoud aan de tuin;
 • Onderhoud aan gazon
 • Tuinonderhoud tijdens afwezigheid of vakantie;
 • Winterklaar maken van tuin;
 • Lenteklaar maken van tuin;
 • Snoeien van bomen, hagen en planten.

Wanneer u het tuinonderhoud uitbesteedt aan Van Rooyen Hoveniers Bussum, bent u verzekerd van een mooie tuin die vakkundig is onderhouden. U zult het hele jaar plezier hebben van uw mooie tuin! Bent u zelf niet in de gelegenheid om uw tuinonderhoud uit te voeren? Neem dan vrijblijvend contact op met uw hovenier in Bussum, wij staan voor u klaar. Ons hoveniersbedrijf komt graag bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen door te nemen. Dankzij goed onderhoud door onze hoveniers, heeft uw tuin het hele jaar door een nette en frisse uitstraling!

Tuinonderhoud tijdens de vakantie

Eenmalig tuinonderhoud is ook een aanrader wanneer u op vakantie gaat. Onze hovenier zorgt er dan voor dat uw tuin niet verwilderd in uw afwezigheid en dat de planten en het gazon in uw tuin niet verdorren door de hitte. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw welverdiende vakantie; zonder dat u zich druk hoeft te hoeven maken of de planten en het gazon in uw tuin in Amsterdam de langdurige droogte wel overleven.

Periodiek onderhoud

Heeft u zelf geen zin of tijd om uw tuin in Bussum te onderhouden? Ons hoveniersbedrijf is beschikbaar voor periodiek onderhoud. Hierbij komen onze hoveniers het hele jaar door bij u langs om uw tuin te onderhouden. Dat scheelt u veel werk (en tijd) en uw tuin ligt er het hele jaar door netjes bij.

Eenmalig tuinonderhoud door onze hovenier

Neemt u het onderhouden van uw tuin in Bussum doorgaans zelf voor uw rekening? Maar kunt u nu wel een stel extra handen gebruiken? Onze hovenier helpt u graag met het wegwerken van achterstallig tuinonderhoud in Bussum. Zoals wanneer u even geen tijd heeft gehad voor uw tuin of bij uw nieuwe woning een verwilderde tuin aantreft. Wij werken de achterstand weg, waarna u het weer prima alleen afkunt.

Vakantieonderhoud tuin

Tijdens uw vakantie groeit uw tuin in Bussum gewoon door of erger; uw planten drogen uit door watertekort. Wie zorgt er voor het tuinonderhoud? De buren, vrienden, familie of schakelt u onze hovenier in? Dan hoeft u hier niemand voor lastig te vallen en weet u zeker dat uw tuin goed onderhouden wordt. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer

Gazon laten maaien

Een gazon moet niet alleen regelmatig worden gemaaid om het mooi en gezond te houden, ook bemesten, verticuteren en onkruid wieden is nodig. Wilt u liever van uw gazon genieten in plaats van steeds maar weer in de tuin te moeten werken? Laat dit dan over aan onze hovenier. Dat bespaart u veel tijd en uw gazon in Bussum ligt er altijd keurig bij!

Wordt het gras te lang? Dan hoeft u onze hovenier maar te bellen en hij komt langs om het te maaien. Vaak kan dit dezelfde dag nog en anders de volgende dag.

Boomverzorging Bussum

Bomen moeten goed worden onderhouden om ze gezond en in model te houden. Onze hoveniers weten precies hoe ze de bomen in uw tuin in Bussum moeten verzorgen en beschikken over alle benodigde gereedschappen. We kunnen bomen voor u snoeien, verplaatsen en vellen. Neem dus gerust contact met ons op voor boomverzorging.

Onderhoud bedrijfstuin in Bussum

Bent u op zoek naar een hovenier voor onderhoud aan uw bedrijfstuin in Bussum? Ook daarvoor bent u bij Van Rooyen Hoveniers Bussum aan het goede adres. Met onze ruime ervaring in het onderhouden van bedrijfstuinen, zorgt u ervoor dat uw bedrijfstuin een nette en frisse uitstraling behoudt. Wilt u er absoluut zeker van zijn dat uw bedrijfstuin er het hele jaar representatief uitziet? Dan kunt u bij ons hoveniersbedrijf uw bedrijfstuin in Bussum ook periodiek laten onderhouden. Hiervoor zal onze hovenier in Bussum een onderhoudsplan met uw bedrijf afspreken.

Tuin aan laten leggen

Wilt u graag een andere tuin? Of bent u verhuisd en wilt u een geheel nieuwe tuin? Bij Van Rooyen Hoveniers Bussum kunt u terecht voor zowel tuinontwerp, tuinaanleg en het onderhoud van een tuin in Bussum.
Onze hovenier helpt u graag met uw tuinaanleg, zodat u er zo lang mogelijk optimaal van kunt genieten. Wij denken graag met u mee om tot het beste tuinontwerp te komen, maar u kunt het ontwerpen ook geheel bij ons neerleggen. Heeft u al een tuinontwerp van een tuinarchitect liggen? Dan zet onze hovenier dit idee voor u om in realiteit!

Wat kost tuinaanleg?

Als u in Bussum een nieuwe tuin wilt laten aanleggen door onze hovenier, is het belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat uw budget is voor de nieuw aan te leggen tuin. Bij een kleiner budget is tuinrenovatie ook een goede optie. Hierbij worden de al aanwezige planten en tuinmaterialen hergebruikt en aangevuld. Dit kan een hoop schelen in de kosten voor tuinaanleg.
Iets waar u ook van tevoren over na zult moeten denken is hoeveel onderhoud u aan de tuin wilt hebben. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de kosten van tuinaanleg door onze hovenier in Bussum.

Tuinrenovatie

Als u niet meer tevreden bent met uw tuin in Bussum, maar nog wel gehecht bent aan bepaalde planten, tegels of ander tuinmateriaal, kunt u ervoor kiezen om onze hovenier uw tuin te laten renoveren. Zeker als u een klein budget voor tuinaanleg heeft, is tuinrenovatie een hele goede optie om de tuin weer naar uw wens te maken.
Bij tuinrenovatie door onze hovenier, wordt er vooraf in kaart gebracht welke planten en attributen in de tuin worden hergebruikt. Met tuinrenovatie krijgt uw tuin een nieuwe frisse blik, een andere uitstraling, zonder dat u hier veel aan hoeft te besteden. De uitvoer van een tuinrenovatie in Bussum kunt u dan ook gerust aan ons overlaten.

Goede hovenier in Bussum

Van Rooyen hoveniers Bussum heeft meer dan 12 jaar ervaring waardoor u tuinwerkzaamheden in Bussum met een gerust hart aan ons kunt uitbesteden. Ons hoveniersbedrijf werkt resultaatgericht en heeft een hoge klanttevredenheid. Wij gaan pas weg bij de klant als deze helemaal tevreden is met zijn of haar tuin. Neem contact op met Van Rooyen Hoveniers Bussum voor het inschakelen van een hovenier in Bussum of een andere plaats in de regio. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goede hovenier in Maarssen, Bilthoven, Almere of Huizen? Neem dan gerust contact op met hovenier Bussum.

Duurzame hovenier in Bussum

Wanneer u ons inschakelt voor tuinaanleg, tuinonderhoud, of boomverzorging, kunt u erop vertrouwen dat wij duurzame methodes en materialen gebruiken. Onze hovenier gebruikt waar mogelijk elektrisch gereedschap om minder uitstoot en lawaai te produceren. Ook gebruiken wij geen schadelijke chemicaliën, wat beter is voor de biodiversiteit in uw tuin in Bussum. Zo is de impact van onze werkzaamheden op mens, dier, natuur en leefomgeving minimaal.

Kosten hovenier

Wat kost een hovenier? Dat is een vraag die niet zomaar te beantwoorden is. Dit is namelijk afhankelijk van de diensten die u afneemt. Als een hovenier uit Bussum eenmalig tuinonderhoud doet, kost dit minder dan wanneer de hovenier meerdere keren per jaar bij u langs komt voor tuinonderhoud. Wel is het onderhoud minder wanneer het tuinonderhoud is bijgehouden.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen taken aan onze ervaren hoveniers uit Bussum uitbesteden waar u zelf niet aan toekomt, of die u zelf niet kunt. Te denken valt aan het snoeien van grote struiken en hoge bomen of enkel het onderhouden van uw gazon.

Gratis offerte hovenier Bussum? Neem contact op

Bent u benieuwd wat een professionele hovenier in Bussum kost? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte bij ons aan. Wij staan graag voor u klaar om uw tuin in Bussum eens goed onder handen te nemen of in bloei te zetten! Ook voor een hovenier in Utrecht, Amsterdam of andere delen van het land kunt u bij ons terecht.