Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier Harderwijk voor tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging

Voor een goede hovenier in Harderwijk gaat u naar Van Rooyen Hoveniers! Wij zijn er voor particulieren en bedrijven en bieden de volgende diensten aan: tuinaanleg, tuinontwerp, boomverzorging en tuinonderhoud. Hierbij staan uw tuinwensen altijd centraal. Een extra plus is dat onze hovenier altijd werkt met respect voor de natuur. Goed voor het milieu en voor uw tuin! Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Waarom een hovenier van Van Rooyen?

Het ontwerpen, maken en onderhouden van een tuin of bedrijfstuin in Harderwijk kunt u zonder problemen overlaten aan Van Rooyen Hoveniers. Wij beschikken over vakmensen met jarenlange ervaring en bieden uitstekende service, waarbij uw wensen altijd centraal staan. Wij creëren de tuin van uw dromen en zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door keurig verzorgd bij ligt! Daar kunt u van op aan.

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Aanbod tuindiensten hovenier Harderwijk

Bedrijven en particulieren in Harderwijk kunnen bij ons terecht voor een breed scala aan tuindiensten. Zo kan onze hovenier u onder andere helpen met:

 • Tuinontwerp en aanleg: wij beschikken over ervaren tuinontwerpers en kunnen ook een uniek beplantingsplan voor u samenstellen. Dit tuinontwerp realiseren we vervolgens in rap tempo in uw tuin in Harderwijk.
 • Tuinonderhoud: met een hovenier die u het tuinonderhoud uit handen neemt, bespaart u veel tijd en ligt uw tuin er altijd perfect bij.
 • Boomverzorging: bomen verzorgen vraagt om een bepaalde deskundigheid. Laat daarom ook het snoeien, verplanten en het vellen van bomen over aan onze hovenier.

Tuinieren met respect voor de natuur

Bij Van Rooyen Hoveniers hebben we naast alle aandacht voor uw tuin en wensen ook aandacht voor de natuur. Wanneer we in uw tuin in Harderwijk aan de slag gaan, kiezen we daarom altijd voor een duurzame werkwijze en milieuvriendelijk materiaal. Op deze manier brengen we de natuur geen onnodige schade toe en worden ook het bodemleven en de biodiversiteit ondersteund. Goed voor uw tuin en voor de natuur!

Hovenier inschakelen in Harderwijk? Bel gerust

Voor een goede hovenier in Harderwijk neemt u contact op met Van Rooyen Hoveniers. Ons hoveniersbedrijf weet alles over tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Zend ons uw verzoek via ons contactformulier of pak de telefoon en bel ons op 06 53 52 36 23 voor direct contact.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer