Op zoek naar een goede hovenier in Hilversum? Van Rooyen Hoveniers helpt u graag aan een mooie en goed onderhouden tuin. Wij kunnen worden ingezet als hovenier voor verschillende werkzaamheden, te denken valt aan:

U kunt ons vragen voor eenmalig onderhoud aan uw tuin in Hilversum, maar het is ook mogelijk om ons aan vaste tuinman in te schakelen. Zo kunt u het hele jaar ongestoord genieten van uw tuin, zonder dat u zelf hard met uw handen in de aarde moet!

 

Tuinonderhoud Hilversum door hovenier

Als u al beschikt over een mooie tuin, kunt u een hovenier inschakelen voor het tuinonderhoud. U kunt extra lang van uw tuin genieten alsde tuin goed wordt onderhouden. De bomen en struiken moeten voor een optimale groei regelmatig gesnoeid worden en ook uw vaste planten hebben de juiste aanpak nodig voor een goede bloei. Bij Van Rooyen Hoveniers kunt u terecht voor de volgende diensten op het gebied van tuinonderhoud:

  • Eenmalig onderhoud en achterstallig onderhoud;
  • Onderhoud aan gazon
  • Tuinonderhoud tijdens afwezigheid of vakantie;
  • Winterklaar maken van tuin;
  • Lenteklaar maken van tuin;
  • Snoeien van bomen en hagen;
  • Boomverzorging;

Door het tuinonderhoud door Van Rooyen Hoveniers te laten doen, bent u verzekerd van een mooie tuin die vakkundig is onderhouden en waar u bovendien het hele jaar plezier van kunt hebben!

Wilt u ook een mooie tuin, maar wilt u of kunt u hiervoor zelf niet het onderhoud doen, dan bent u bij van Rooyen hoveniers aan het goede adres. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden met u door te spreken. U kunt onze tuinmannen inzetten voor eenmalig (groot) onderhoud, of voor structureel onderhoud aan uw tuin zodat u er het hele jaar door van kunt genieten. Uw tuin heeft het gehele jaar een nette en frisse uitstraling!

Onderhoud bedrijfstuin in Hilversum

Zoekt u een hovenier voor onderhoud aan uw bedrijfstuin in Hilversum? Met een gerust hart kunt u dat met een gerust hart overlaten aan Van Rooyen Hoveniers. Met onze jarenlange ervaring in bedrijfstuinen onderhoud, zorgen wij er met liefde voor dat uw bedrijf een nette en frisse uitstraling heeft. Om uw bedrijfstuin er het hele jaar representatief uit te laten zien, kunt u bij ons ook periodiek bedrijfstuinen onderhoud bij ons afnemen. Hiervoor zal onze hovenier een onderhoudsplan met uw bedrijf afspreken.

Tuinaanleg

Bent u niet (meer) tevreden over uw huidige tuin en bent u toe aan iets nieuws? Van Rooyen Hoveniers helpt u graag om uw tuin zo te maken, dat u er zo lang mogelijk, optimaal van kunt genieten. Wij kunnen iedere gewenste tuin voor u aanleggen; of u nou zelf uw tuinontwerp heeft gemaakt of een tuinarchitect. Wij realiseren graag een droomtuin voor u!

Tuinrenovatie

U bent niet meer geheel tevreden met uw tuin, maar u bent nog wel gehecht aan bepaalde planten of aan de tegels? In dat geval kunt u ook kiezen voor tuinrenovatie. Bij tuinrenovatie wordt er vooraf aan de werkzaamheden eerst in kaart gebracht welke planten en attributen in de tuin worden hergebruikt. Op deze manier krijgt uw tuin een nieuwe frisse blik, een andere uitstraling, maar wel voor een klein prijsje.

Ervaren Hovenier in het Gooi

Van Rooyen Hoveniers hebben al meer dan 12 jaar ervaring in het hoveniers vak. Waardoor u al uw tuinonderhoud, tuinaanleg en andere werkzaamheden aan uw tuin met een gerust hart kunt uitbesteden aan onze hoveniers. Wij werken resultaatgericht en hebben een hoge klanttevredenheid. Neem vrijblijvend contact op voor het inschakelen van een hovenier in Hilversum.

Kosten hovenier

De kosten voor een hovenier zijn sterk afhankelijk van de diensten die u afneemt. Wanneer u enkel eenmalig tuinonderhoud wilt laten uitvoeren, ben u voordeliger uit dan wanneer u uw tuin volledig opnieuw wilt laten aanleggen. Uiteraard kunt u ook enkele taken aan onze ervaren hoveniers uitbesteden, zoals het onderhouden van uw gazon of snoeiwerkzaamheden.

Bent u benieuwd wat een professionele hovenier in Hilversum u gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag online een offerte bij ons aan. Wij staan graag voor u klaar om uw tuin eens goed onder handen te nemen of in bloei te zetten!

Neem contact met ons op