Wilt u uw tuin opnieuw inrichten in Houten of in de omgeving van Houten? Van Rooyen Hoveniers helpt u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van tuinonderhoud en tuinaanleg in de omgeving van Houten en Utrecht. Wij werken resultaatgericht en willen dat de klant tevreden is. Wij behandelen verschillende soorten tuinen. We kunnen van een verouderde tuin, iets persoonlijks maken. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of alleen een flinke opknapbeurt, we helpen u graag verder met uw tuin in Houten!

Tuinonderhoud Houten

De hoveniers verzorgen tuinen in Houten voor zowel particulieren als voor bedrijven. Dit heeft door de jaren heen gezorgd voor een ruime ervaring en een brede kennis. Bij elke opdracht doen onze vakmensen meer kennis op. Hierdoor kunt u erop rekenen dat uw tuin helemaal vakkundig wordt onderhouden.

Wij helpen u met verschillende soorten onderhoud:

Bij het aanvragen van de offerte kunt u aangeven wat u wilt vernieuwen. Wij nemen daarna contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en een financieel voorstel te doen voor het tuinonderhoud.

Wilt u de planten in de tuin laten snoeien? Dit is voor onze hoveniers ook geen enkel probleem. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring en zorgen dat uw tevreden bent over ons resultaat. Bij kleine tuinen snoeien mensen meestal zelf, maar bij grote tuinen met veel bomen en hagen kan dit een tijdrovend werk zijn. Wij helpen u daarom graag!

Als u een hovenier huurt voor een bedrijfstuin in Houten dan maken wij graag een planning voor het hele jaar. U heeft dan het hele jaar geen omkijken naar het onderhoud van uw bedrijfstuin en u maakt daarmee een professionele indruk bij uw klanten en bezoekers.

Andere diensten in en rond de tuin

Wij verlenen ook andere diensten in Houten. Zo helpen wij met het aanleggen en renoveren van tuinen en het maaien van het gazon. Ook als u verhuist naar Houten of de omgeving van Houten helpen we u graag verder met de verzorging van uw tuin. Tijdens de verhuizing heeft u natuurlijk al genoeg aan uw hoofd. Daarom is het makkelijk om het werk aan uw tuin uit te besteden. Wij helpen u aan een prachtige tuin terwijl u zelf nog de puntjes op de i zet in het huis.

Offerte voor tuinonderhoud of andere diensten aanvragen

Bent u geïnteresseerd en wilt u ook dat wij u helpen met het onderhoud van uw tuin in Houten? Hiernaast kunt u een offerte aanvragen en dan komen wij zo snel mogelijk langs om u te helpen!