Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier Houten

Zoekt u een hovenier voor het opnieuw inrichten van uw tuin in Houten of in de omgeving van Houten? Van Rooyen Hoveniers helpt u er graag bij! Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van tuinonderhoud en tuinaanleg in de omgeving van Houten en Utrecht. Wij werken resultaatgericht en willen dat de klant tevreden is. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of alleen een flinke opknapbeurt, we helpen u er graag bij! Bel onze hovenier gerust voor een offerte voor uw tuin in Houten.

Tuinonderhoud Houten</h2>
Onze hovenier is in Houten voor de tuinen van zowel particulieren als bedrijven. Dit heeft door de jaren heen gezorgd voor een ruime ervaring en een brede kennis. Bij elke opdracht doen onze vakmensen meer kennis op. Hierdoor kunt u erop rekenen dat uw tuin helemaal vakkundig wordt onderhouden.

Onze hovenier is beschikbaar voor de volgende soorten tuinonderhoud in Houten:

 • Eenmalig onderhoud/ achterstallig onderhoud
 • Onderhoud van het gras uw gazon
 • Vakantieonderhoud
 • Het voor- en najaar klaarmaken van uw tuin
 • Het winter klaarmaken van uw tuin
 • Hagen snoeien
 • Boomverzorging

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Bij het aanvragen van de offerte kunt u aangeven wat u wilt vernieuwen. Wij nemen daarna contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en doen we u een aantrekkelijk aanbod voor het tuinonderhoud.

Wilt u de planten in de tuin laten snoeien? Dit is voor onze hoveniers ook geen enkel probleem. Wij hebben al meer dan 12 jaar ervaring en zorgen dat uw tevreden bent over ons resultaat. Bij kleine tuinen snoeien mensen meestal zelf, maar bij grote tuinen met veel bomen en hagen kan dit een tijdrovend werk zijn. Wij helpen u daarom graag!
Als u een hovenier huurt voor een bedrijfstuin in Houten dan maken wij graag een planning voor het hele jaar. U heeft dan het hele jaar geen omkijken naar het onderhoud van uw bedrijfstuin en u maakt daarmee een professionele indruk bij uw klanten en bezoekers.

Hovenier inhuren voor tuinonderhoud in Houten

Schakel onze hovenier in voor eenmalig tuinonderhoud in Houten om achterstallig onderhoud weg te werken of om uw tuin te verzorgen wanneer u op vakantie bent. Ook periodiek onderhoud is mogelijk. Dan komen we regelmatig bij u langs om uw tuin te verzorgen en heeft u hier zelf geen omkijken naar. Dat bespaart u veel tijd en uw tuin ziet er altijd onberispelijk uit.

Boomverzorging Houten

Iets dat zeker niet mag worden vergeten bij tuinonderhoud is de verzorging van de bomen in uw tuin in Houten. Vakkundig boomonderhoud is van essentieel belang om uw bomen mooi en gezond te houden. Uw Hovenier in Houten is een expert op het gebied van boomverzorging en beschikt over alle benodigde gereedschappen om uw bomen in model te houden. Zo hoeft u zelf niet de ladder op! Neem gerust contact op met onze hovenier om uw bomen weer te laten stralen.

Tuinaanleg

Ons hoveniersbedrijf is een expert op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Wij stellen alles in het werk om in Houten uw droomtuin te creëren. Het aanleggen van een nieuwe tuin is door de ligging, het formaat, de afmetingen en natuurlijk uw wensen altijd maatwerk. Onze hovenier voorziet u van een tuin die niet alleen nu mooi is, maar het hele jaar door. Verder houden we er bij de aanleg van uw tuin altijd rekening mee dat deze:

 • Onderhoudsvriendelijk is;
 • Duurzaam is en vele jaren mee kan gaan;
 • Geheel naar wens is.

Tuinrenovatie

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt? Schakel dan onze hovenier in voor de renovatie van uw tuin in Houten. Wij knappen dan uw tuin op volgens uw wensen. Dus is uw tuin verwilderd? Zijn de kinderen groot geworden en is het tijd om die zandbak te vervangen door iets smaakvollers? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Duurzame aanleg en renovatie tuin in Houten

Een tuin aanleggen of renoveren doen wij uiteraard duurzaam. Daar houden we al rekening mee tijdens het tuinontwerp. Zo berokkenen we mens, natuur, dier en leefomgeving geen onnodige schade. Wanneer onze hovenier in uw tuin in Houten aan de slag gaat, zal hij dan ook gebruik maken van milieuvriendelijke materialen en methodes.

Zo maakt onze hovenier zoveel mogelijk gebruik van elektrisch gereedschap. Dit stoot minder CO₂ uit en veroorzaakt minder lawaai. Op deze manier beperken we de overlast voor de leefomgeving. Ook maakt onze hovenier geen gebruik van schadelijke chemicaliën, waardoor er geen schade wordt toegebracht aan de biodiversiteit. Zo kunnen zowel u als de natuur genieten van een fijne tuin in Houten!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer

Overige diensten hovenier in Houten

Wij verlenen ook andere diensten in Houten. Zo helpt onze hovenier u graag met het aanleggen en renoveren van uw tuin en het maaien van het gazon. Ook als u verhuist naar Houten of de omgeving van Houten helpen we u graag verder met de verzorging van uw tuin. Tijdens de verhuizing heeft u natuurlijk al genoeg aan uw hoofd. Daarom is het makkelijk om het werk in uw tuin uit te besteden. Onze hovenier zorgt voor een prachtige tuin, terwijl u zelf de puntjes op de i zet in het huis.

Offerte hovenier in Houten aanvragen

Bent u geïnteresseerd in de diensten van onze hovenier in Houten? En wilt u ons inschakelen voor tuinaanleg, tuinrenovatie of boomverzorging is uw tuin in Houten? Hiernaast kunt u een offerte aanvragen en dan komen wij zo snel mogelijk langs om u te helpen!