Hovenier in Huizen? Van Rooyen Hoveniers is een professionele hovenier in Huizen en voert zijn werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Hilversum en Bussum en in andere plaatsen in het GooiDe hoveniers van Van Rooyen helpen uw tuin te laten stralen als nooit tevoren.

Voor alle soorten tuinwerkzaamheden

De hoveniers van Van Rooyen Hoveniers helpen u graag uw tuin (weer) geheel naar uw wens te maken. U kunt bij ons terecht voor:

  • Tuinaanleg
  • Tuinrenovatie
  • Tuinonderhoud

Wanneer u zelf niet over groene vingers beschikt, kunt u ervoor kiezen om het bijhouden van uw tuin aan onze tuinmannen over te laten. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin.

Vakkundig hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Van Rooyen is een vakkundig hoveniersbedrijf dat jarenlange ervaring heeft in tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. U kunt bij ons terecht voor advies over en werkzaamheden in alle soorten tuinen.

Huizen telt veel verschillende soorten tuinen. Elke tuin vraagt om een ander soort aanpak. Bij Van Rooyen Hoveniers bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een allround hoveniersbedrijf.

Of u nu een partner zoekt die u kan adviseren over tuinaanleg en deze tuinaanleg bij u kan uitvoeren, of dat u een betrouwbaar en secuur werkende hovenier zoekt voor tuinonderhoud: wij helpen u graag. Met ons oog voor detail en vakkennis weten wij van elke tuin, klein of groot, een mooi geheel te maken.

Tuinonderhoud Huizen

Tuinonderhoud is heel belangrijk voor het behoud van uw tuin. Wanneer u niks aan uw tuin doet, zullen planten gaan woekeren en andere planten in verdrukking komen. Al snel zal uw tuin er niet meer zo uitzien als u oorspronkelijk bij het tuinontwerp had bedacht.

Als u zelf niet graag in de tuin werkt, maar wel wilt kunnen genieten van uw mooie buitenruimte, kunt u het tuinonderhoud ook uitbesteden aan een goede hovenier in Huizen. U kunt Van Rooyen Hoveniers eenmalig inzetten om uw tuin eens een goede onderhoudsbeurt te geven, maar het is ook mogelijk dat onze tuinman u het volledige tuinonderhoud uit handen neemt.

De hoveniers van Van Rooyen kunnen de volgende werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud voor u uitvoeren:

  • Eenmalig onderhoud aan de tuin;
  • Achterstallig onderhoud aan de tuin;
  • Onderhoud aan gazon;
  • Tuinonderhoud tijdens afwezigheid of vakantie;
  • Winterklaar maken van tuin;
  • Lenteklaar maken van tuin;
  • Snoeien van bomen, hagen en planten;

Wanneer u het tuinonderhoud uitbesteed aan een van onze hoveniers, bent u verzekerd van een mooie en goed onderhouden tuin. Hierdoor kunt u het hele jaar plezier hebben van uw mooie groeiende en bloeiende tuin!

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie is een goedkope manier om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven. Bepaalde elementen uit uw huidige tuin woorden hergebruikt in uw nieuwe tuinontwerp. Dit kunnen de tuintegels zijn, maar ook bloemen, struiken of houtwerk.

Zeker als u maar een klein budget voor tuinaanleg heeft, is tuinrenovatie een goede manier om uw tuin opnieuw te laten stralen en weer naar wens te maken. Bij tuinrenovatie wordt vooraf in kaart gebracht welke planten en elementen in de tuin zullen worden hergebruikt. Met tuinrenovatie krijgt uw tuin een nieuwe frisse blik, een andere uitstraling, maar wel voor een klein prijsje.

Onderhoud bedrijfstuin in Huizen

Ook voor goed onderhoud aan uw bedrijfstuin in Huizen kunt u bij Van Rooyen Hoveniers terecht. Onze hoveniers hebben al jarenlange ervaring in het representatief houden van bedrijfstuinen.

Wij raden u dan ook af periodiek bedrijfstuinen onderhoud te laten uitvoeren zodat uw bedrijf het hele jaar door een nette uitstraling behoudt. Wanneer uw bedrijfstuin ook tuinonderhoud nodig heeft, neem dan vrijblijvend contact op Met ons hoveniersbedrijf in Huizen.

Goede hovenier in Huizen en omstreken

Een hovenier met hart voor het vak kunt u vinden bij Van Rooyen Hoveniers. Met al meer dan 12 jaar ervaring kunt u al uw tuinwerkzaamheden met een gerust hart uitbesteden.

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en dit vertaald zich in een hoge klanttevredenheid. Wilt u ook gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan contact op met Van Rooyen Hoveniers voor het inschakelen van een hovenier in Huizen.

Tuinaanleg in Huizen

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en wilt u graag een keer wat nieuws? Of bent u in het bezit van een nieuwbouwhuis met enkel een zandvlakte voor de deur? Bij Van Rooyen Hoveniers kunt u terecht voor uw tuinaanleg in het Gooi.

Wij kunnen u het volledige pakket aanbieden, van tuinontwerp tot de aanleg en het onderhoud van uw nieuwe tuin in Huizen. Onze hoveniers realiseren graag een tuin naar uw wens. U wilt toch ook zo lang mogelijk optimaal kunnen genieten van uw tuin? Van Rooyen Hoveniers bedenkt samen met u een plan voor uw tuinaanleg.

Of het ontwerp nu van de tekentafel van een tuinarchitect komt of uw eigen tekening is, wij leggen uw droomtuin graag voor u aan. Mocht u niet goed weten wat u precies voor tuin wilt aanleggen, dan is er ook de mogelijkheid om een professioneel tuinontwerp te laten maken door Van Rooyen Hoveniers. U geeft vooraf aan wat uw wensen zijn en na goedkeuring van het tuinontwerp zullen wij de tuin voor u aanleggen.

Wat kost tuinaanleg in Huizen?

Het is raadzaam om van tevoren goed te kijken wat uw budget is voor tuinaanleg. Als u maar een klein budget beschikbaar heeft voor de realisatie van uw nieuwe tuin, kan er ook gekeken worden naar welke materialen en planten er kunnen worden hergebruikt bij de tuinaanleg. In dit geval spreken wij over tuinrenovatie.

Door middel van tuinrenovatie bespaart u aanzienlijk op de kosten van tuinaanleg, maar krijgt uw tuin toch een geheel nieuwe uitstraling.

Kosten hovenier

De kosten voor een goede hovenier zijn afhankelijk van de diensten die u afneemt. U kunt ervoor kiezen enkel bepaalde klussen voor u uit te voeren, zoals boomverzorging, tuinaanleg of bestraten, maar u kunt er ook voor kiezen om onze hovenier uw volledig tuinonderhoud te laten doen. In dat geval komt de hovenier meerdere malen per jaar bij u langs voor periodiek onderhoud aan uw tuin.

Als een hovenier eenmalig tuinonderhoud doet, kost dit minder dan wanneer de hovenier meerdere keren per jaar bij u langs komt voor tuinonderhoud. Wel is het onderhoud minder wanneer het tuinonderhoud is bijgehouden.

Uiteraard kunt u ook taken aan onze ervaren hoveniers uitbesteden waar u zelf niet aan toekomt, of die u zelf niet kunt. Te denken valt aan het snoeien van grote struiken en hoge bomen of enkel het onderhouden van uw gazon.

Offerte hovenier aanvragen?

Bent u benieuwd wat een professionele hovenier in Huizen kost? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte bij ons aan. Van Rooyen Hoveniers staat graag voor u klaar om uw tuin in Huizen (weer) helemaal naar wens te maken!

Neem contact met ons op