Vrijblijvende offerte aanvragen

Professionele hovenier in Huizen

Hovenier in Huizen nodig? Van Rooyen Hoveniers Huizen is een professionele hovenier in Huizen en voert zijn werkzaamheden ook uit in bijvoorbeeld Hilversum en Bussum en in andere plaatsen in het Gooi. De hoveniers van Van Rooyen helpen uw tuin te laten stralen als nooit tevoren.

Voor alle soorten tuinwerkzaamheden

De hoveniers van Van Rooyen Hoveniers Huizen helpen u graag uw tuin (weer) geheel naar uw wens te maken. U kunt bij ons terecht voor:

 • Tuinaanleg
 • Tuinrenovatie
 • Tuinonderhoud

 

Wanneer u zelf niet over groene vingers beschikt, kunt u ervoor kiezen om het bijhouden van uw tuin aan onze tuinmannen over te laten. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar en kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin in Huizen. Hovenier Huizen helpt u graag met het perfect maken van uw tuin.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Vakkundig hoveniersbedrijf Huizen

Hoveniersbedrijf Van Rooyen Huizen is een vakkundig hoveniersbedrijf dat jarenlange ervaring heeft in tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. U kunt bij hovenier Huizen terecht voor advies over en werkzaamheden in alle soorten tuinen.
Huizen telt veel verschillende soorten tuinen. En elke tuin vraagt om een ander soort aanpak. Bij Van Rooyen Hoveniers bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een allround hoveniersbedrijf in Huizen.
Of u nu een partner zoekt die u kan adviseren over tuinaanleg en deze tuinaanleg bij u kan uitvoeren, of dat u een betrouwbaar en secuur werkende hovenier zoekt voor tuinonderhoud: onze hoveniers in Huizen helpen u graag. Met ons oog voor detail en vakkennis weten wij van elke tuin, klein of groot, een mooi geheel te maken. Het vakkundige hoveniersbedrijf uit Huizen heeft al veel ervaring met hovenieren in Huizen.

Tuinonderhoud Huizen

Tuinonderhoud is heel belangrijk voor het behoud van uw tuin. Wanneer u niks aan uw tuin doet, zullen planten gaan woekeren en andere planten in verdrukking komen. Al snel zal uw tuin er niet meer zo uitzien als u oorspronkelijk bij het tuinontwerp had bedacht. Daar kan een hovenier uit Huizen u bij helpen.
Als u zelf niet graag in de tuin werkt, maar wel wilt kunnen genieten van uw mooie buitenruimte, kunt u het tuinonderhoud ook uitbesteden aan een goede hovenier in Huizen. U kunt Van Rooyen Hoveniers Huizen eenmalig inzetten om uw tuin eens een goede onderhoudsbeurt te geven, maar het is ook mogelijk dat onze tuinman u het volledige tuinonderhoud uit handen neemt.

De hoveniers van Van Rooyen Huizen kunnen de volgende werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud voor u uitvoeren:

 • Eenmalig onderhoud aan de tuin;
 • Achterstallig onderhoud aan de tuin;
 • Onderhoud aan gazon;
 • Tuinonderhoud tijdens afwezigheid of vakantie;
 • Winterklaar maken van tuin;
 • Lenteklaar maken van tuin;
 • Snoeien van bomen, hagen en planten.

 

Wanneer u het tuinonderhoud uitbesteed aan een van onze hoveniers uit Huizen, bent u verzekerd van een mooie en goed onderhouden tuin. Hierdoor kunt u het hele jaar plezier hebben van uw mooie groeiende en bloeiende tuin!

Periodiek onderhoud tuin

Heeft u zelf geen zin of tijd om uw tuin netjes bij te houden, maar vindt u het wel belangrijk dat uw tuin in Huizen er keurig bij ligt? Of wordt het werken in de tuin u te zwaar? Roep dan de hulp in van onze hovenier. Met periodiek onderhoud ziet u ons regelmatig verschijnen om uw tuin te onderhouden. Zo ziet uw tuin er het hele jaar door onberispelijk uit!

Eenmalig tuinonderhoud door onze hovenier

Ook eenmalig onze hovenier inschakelen in Huizen is een mogelijkheid. Erg handig wanneer u achterop bent geraakt met het onderhouden van uw tuin. Of wanneer u net bent verhuisd en u een geheel verwilderde tuin aantreft. Schakel dan onze hovenier in om het achterstallige onderhoud voor zijn rekening te nemen. Hierna kunt u uw tuin in Huizen weer gemakkelijk zelf bijhouden.

Tuinonderhoud tijdens de vakantie

Gaat u met vakantie? Het onderhoud van uw tuin gaat gewoon door. Wanneer u hier uw vrienden, buren en familie niet mee lastig wilt vallen, biedt een hovenier van Van Rooyen Hoveniers in Huizen uitkomst. Dan kunt u met een gerust hart vakantie vieren, terwijl wij ervoor zorgen dat uw tuin niet verdroogt of verwilderd.

Gazon laten maaien

Er gaat toch maar niets boven een mooi groen gazon in de tuin dat netjes is gemaaid en vrij is van onkruid. Ook bemesten en verticuteren is noodzakelijk. En ja, dat is een hele klus, maar wel één die u ook over kunt laten aan onze hovenier! Met onze goede zorgen is een mooi, strak gazon gegarandeerd en houdt u veel tijd over.

Gras laten maaien binnen een dag

Gras is een snelle groeier, na een regenbui lijkt het opeens wel twee keer zo lang. Dan wilt u dat er snel wordt gemaaid. Dat is geen enkel probleem met onze flexibele grasmaaiservice. Alles wat u hoeft te doen is onze hovenier bellen en hij komt het gras van uw tuin in Huizen maaien. Vaak komen we dezelfde dag nog bij u langs en anders de volgende dag!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer

Tuinrenovatie

Tuinrenovatie is een goedkope manier om uw tuin een nieuwe uitstraling te geven. Bepaalde elementen uit uw huidige tuin woorden hergebruikt in uw nieuwe tuinontwerp. Dit kunnen de tuintegels zijn, maar ook bloemen, struiken of houtwerk. Tuinrenovatie is moeilijk om zelf uit te voeren en daarom is het aantrekkelijk om samen te werken met hoveniers uit Huizen.
Zeker als u maar een klein budget voor tuinaanleg heeft, is tuinrenovatie een goede manier om uw tuin opnieuw te laten stralen en weer naar wens te maken. Bij tuinrenovatie wordt vooraf in kaart gebracht welke planten en elementen in de tuin zullen worden hergebruikt. Met tuinrenovatie krijgt uw tuin een nieuwe frisse blik, een andere uitstraling, maar wel voor een klein prijsje. Uw hovenier in Huizen voert uw tuinrenovatie volledig naar wens uit.

Afbeelding_Contactform

Onderhoud bedrijfstuin in Huizen

Ook voor goed onderhoud aan uw bedrijfstuin in Huizen kunt u bij Van Rooyen Hoveniers Huizen terecht. Onze hoveniers beschikken over jarenlange ervaring in het representatief houden van bedrijfstuinen.
Wij raden u dan ook af periodiek bedrijfstuinen onderhoud te laten uitvoeren zodat uw bedrijf het hele jaar door een nette uitstraling behoudt. Wanneer uw bedrijfstuin ook tuinonderhoud nodig heeft, neem dan vrijblijvend contact op Met ons hoveniersbedrijf in Huizen.

Goede hovenier in Huizen en omstreken

Een hovenier in Huizen met hart voor het vak vindt u bij Van Rooyen Hoveniers. Met al meer dan 12 jaar ervaring kunt u al uw tuinwerkzaamheden met een gerust hart uitbesteden.
Als hoveniersbedrijf in Huizen hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan en dit vertaalt zich in een hoge klanttevredenheid. Wilt u ook gebruik maken van een van onze diensten? Neem dan contact op met Van Rooyen Hoveniers voor het inschakelen van een hovenier in Huizen.

Tuinaanleg in Huizen

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin en wilt u graag een keer wat nieuws? Of bent u in het bezit van een nieuwbouwhuis met enkel een zandvlakte voor de deur? Bij Van Rooyen Hoveniers Huizen kunt u terecht voor uw tuinaanleg in het Gooi.
Als ervaren hovenier in Huizen vindt u bij ons het volledige pakket, van tuinontwerp tot de aanleg en het onderhoud van uw nieuwe tuin. Onze hoveniers realiseren in Huizen graag een tuin voor u die volledig naar wens is. U wilt toch ook zo lang mogelijk optimaal kunnen genieten van uw tuin? Van Rooyen Hoveniers bedenkt samen met u een plan voor uw tuinaanleg.

Of het ontwerp nu van de tekentafel van een tuinarchitect komt of uw eigen tekening is, wij leggen uw droomtuin graag voor u aan. Mocht u niet goed weten wat u precies voor tuin wilt aanleggen? Dan is er ook de mogelijkheid om een professioneel tuinontwerp te laten maken door Van Rooyen Hoveniers Huizen. U geeft vooraf aan wat uw wensen zijn en na goedkeuring van het tuinontwerp zullen wij de tuin voor u aanleggen

Hovenier in Amsterdam nodig? Neem contact met ons op!

Wat uw tuinwens ook is. Hovenier Amsterdam helpt u graag verder met het onderhouden, aanleggen of renoveren van uw tuin. Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij zijn ook bereikbaar op: 06-53523623. Mocht u een hovenier in Utrecht of een andere omgeving zoeken, dan kunt u ook bij ons terecht.

Duurzaam aangelegde tuin in Huizen

Wanneer wij een tuin voor u aanleggen, houden wij ook rekening met de impact die dit heeft op de natuur en de leefomgeving. Onze hovenier gebruikt dan ook hoofdzakelijk duurzame methodes en materialen voor het aanleggen van uw tuin in Huizen. Zo houden we rekening met de biodiversiteit en veroorzaken we dankzij elektrisch gereedschap minder uitstoot en lawaai voor de leefomgeving. Onze hovenier maakt van uw tuin een aangename, inspirerende plek zonder de natuur schade toe te brengen.

Wat kost tuinaanleg in Huizen?

Het is raadzaam om van tevoren goed te kijken wat uw budget is voor tuinaanleg. Als u maar een klein budget beschikbaar heeft voor de realisatie van uw nieuwe tuin, kan er ook gekeken worden naar welke materialen en planten er kunnen worden hergebruikt bij de tuinaanleg. In dit geval spreken wij over tuinrenovatie.
Door middel van tuinrenovatie bespaart u aanzienlijk op de kosten van tuinaanleg, maar krijgt uw tuin toch een geheel nieuwe uitstraling. Deze geheel nieuwe uitstraling kan hovenier Huizen voor u realiseren.

Kosten hovenier

De kosten voor een goede hovenier zijn afhankelijk van de diensten die u afneemt. U kunt ervoor kiezen enkel bepaalde klussen voor u uit te voeren, zoals boomverzorging, tuinaanleg of bestraten, maar u kunt er ook voor kiezen om onze hovenier uw volledig tuinonderhoud te laten doen. In dat geval komt de hovenier meerdere malen per jaar bij u langs voor periodiek onderhoud aan uw tuin. Misschien komen onze hoveniers uit Huizen wel bij u langs.
Als een hovenier uit Huizen eenmalig tuinonderhoud doet, kost dit minder dan wanneer de hovenier meerdere keren per jaar bij u langs komt voor tuinonderhoud. Wel is het onderhoud minder wanneer het tuinonderhoud is bijgehouden.
Uiteraard kunt u ook taken aan onze ervaren hoveniers uit Huizen uitbesteden waar u zelf niet aan toekomt, of die u zelf niet kunt. Te denken valt aan het snoeien van grote struiken en hoge bomen of enkel het onderhouden van uw gazon.

Offerte hovenier Huizen aanvragen?

Bent u benieuwd wat een professionele hovenier in Huizen kost? Neem vrijblijvend contact op of vraag een offerte bij ons aan. Van Rooyen Hoveniers staat klaar om uw tuin in Huizen (weer) helemaal naar wens te maken! U kunt bij ons niet alleen terecht voor een hovenier in Huizen, maar ook in Utrecht, Almere, Bussum en andere delen van Nederland.