Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier Kampen voor tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging

Op zoek naar een goede hovenier in Kampen? U kunt terecht bij Van Rooyen Hoveniers! Wij zijn dé expert op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, boomverzorging en tuinonderhoud en staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons staan uw tuinwensen centraal. Heeft u een leuk idee voor de tuin van uw nieuwe woning? Is uw huidige tuin aan een grondige renovatie toe? Of laat u het onderhoud van uw tuin in Kampen liever over aan onze hovenier? Neem dan gerust contact op om uw wensen te bespreken.

Daarom een hovenier van Van Rooyen Hoveniers

Het maken en onderhouden van uw tuin of bedrijfstuin kunt u met een gerust hart overlaten aan Van Rooyen Hoveniers. Wij beschikken over jarenlange ervaring en combineren vakmanschap met een geweldige service. Ons hoveniersbedrijf doet wat het belooft en heeft alle aandacht voor uw wensen. Zo creëren we droomtuinen en houden we uw tuin in Kampen het hele jaar door in optimale staat!

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Aanbod tuindiensten hovenier Kampen

Wij hebben een divers aanbod aan tuindiensten beschikbaar in Kampen, voor zowel bedrijven als particulieren. Zo kan onze hovenier u onder andere helpen met:

 • Tuinontwerp en aanleg: wij ontwerpen tuinen naar wens en beschikken over grote kennis op het gebied van beplanting. Ook het aanleggen kunt u aan ons overlaten, want wij zorgen ook voor de uitvoering.
 • Tuinonderhoud: met een hovenier die het tuinonderhoud voor u uitvoert, houdt u tijd over voor andere dingen en ligt uw tuin er altijd netjes bij.
 • Boomverzorging: laat het onderhoud van uw bomen, zoals snoeien, verplanten en het vellen van bomen, over aan onze hovenier.

Tuindiensten met respect voor de natuur

Bij Van Rooyen Hoveniers hebben we groene vingers; en dus ook oog voor het milieu. Wanneer we aan uw tuin in Kampen werken, gebruiken we daarom altijd duurzame methoden en materialen. Zo brengen we geen onnodige schade aan het milieu toe en ondersteunen we ook het bodemleven en de biodiversiteit. Goed voor uw tuin en voor de natuur.

Hovenier nodig in Kampen? Bel gerust

Neem voor een goede hovenier in Kampen contact op met Van Rooyen Hoveniers. Wij weten alles over tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging en bieden de beste service! Contact opnemen doet u via ons contactformulier of door ons te bellen op 06 53 52 36 23

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer