Bent u op zoek naar een goeie hovenier in Laren? Dan bent u bij Van Rooyen Hoveniers zeker aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij tuinen in en rondom Laren. Bent u op zoek naar tuinonderhoud in Laren of wilt u een geheel nieuwe tuin laten aanleggen? Wij helpen u graag verder. Uw wens staat centraal. Wij zijn daarom pas tevreden wanneer u dat ook bent! Twijfel niet om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Tuinonderhoud Laren

Tuinonderhoud moet regelmatig uitgevoerd worden om te zorgen dat uw tuin er netjes bijligt. Al jaren verzorgen wij tuinen in Laren. Is uw tuin toe aan onderhoud? Dan helpen wij u hier graag bij. Zo kunnen wij u helpen met:

  • Onderhouden van uw gazon;
  • Snoeien van de hagen;
  • Eenmalig onderhoud;
  • Achterstallig onderhoud;
  • Tuin klaarmaken voor het voor- en najaar;
  • Tuin winterklaar maken.

Natuurlijk helpen we u ook graag verder met een andere tuinwerkzaamheid wanneer deze niet in de bovengenoemde werkzaamheden staat. Twijfel daarom niet om eens contact op te nemen voor de mogelijkheden.

Heeft u graag dat uw tuin er elke maand piekfijn bijligt? Dan kunnen we u ook helpen met maandelijks of zelfs wekelijks tuinonderhoud. Vraag naar de mogelijkheden.

Tuinaanleg Laren

Het aanleggen van een nieuwe tuin is een hele ingreep. Wij helpen u hier daarom graag bij. Wellicht is een nieuwe tuin niet nodig maar is het renoveren van uw huidige tuin al voldoende. Wat de wensen ook zijn, Van Rooyen Hoveniers Laren staan voor u klaar!

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van uw huidige tuin staan een aantal zaken hoog bij ons in het vaandel. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin:

  • Onderhoudsvriendelijk is;
  • Geheel naar uw wens is;
  • Duurzaam is het vele jaren mee kan gaan;

Boomverzorging Laren

Het verzorgen van een boom zorgt ervoor dat de boom gezond blijft en kan blijven groeien. Weet u geen raad met uw boom en lukt het niet om de boom te snoeien? Wij helpen u graag verder met boomverzorging.

Neem contact op met Van Rooyen Hoveniers Laren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinonderhoud Laren, tuinaanleg Laren of boomverzorging in Laren? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij zijn ook te bereiken op 06-53523623.

Neem contact met ons op