Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier in en rondom Laren

Bent u op zoek naar een goeie hovenier in Laren? Dan bent u bij Van Rooyen Hoveniers zeker aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij tuinen in en rondom Laren. Bent u op zoek naar tuinonderhoud in Laren of wilt u een geheel nieuwe tuin laten aanleggen? Wij helpen u graag verder. Uw wens staat centraal. Onze hovenier is daarom pas tevreden wanneer u dat ook bent! Twijfel niet om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden.

Tuinonderhoud Laren

Tuinonderhoud moet regelmatig uitgevoerd worden om te zorgen dat uw tuin er netjes bijligt. Al jaren verzorgen wij tuinen in Laren. Is uw tuin toe aan onderhoud? Dan helpt onze hovenier u hier graag bij. Zo kunnen wij u helpen met:

 • Onderhouden van uw gazon;
 • Snoeien van de hagen;
 • Eenmalig onderhoud;
 • Achterstallig onderhoud;
 • Tuin klaarmaken voor het voor- en najaar;
 • Tuin winterklaar maken.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Natuurlijk helpen we u ook graag verder met een andere tuinwerkzaamheid wanneer deze niet in de bovengenoemde werkzaamheden staat. Twijfel daarom niet om eens contact op te nemen voor de mogelijkheden.
Heeft u graag dat uw tuin in Laren er elke maand piekfijn bijligt? Dan kunt u onze hovenier ook maandelijks of zelfs wekelijks tuinonderhoud. Vraag naar de mogelijkheden.

Heeft u graag dat uw tuin in Laren er elke maand piekfijn bijligt? Dan kunt u onze hovenier ook maandelijks of zelfs wekelijks tuinonderhoud. Vraag naar de mogelijkheden.

Periodiek onderhoud tuin

Hoeveel onderhoud een tuin nodig heeft, is helemaal afhankelijk van de afmetingen en de inrichting van uw tuin. Maar tuin onderhoud is belangrijk, zodat uw tuin niet verwilderd. Heeft u daar zelf geen tijd voor of vindt u het werken in de tuin te zwaar? Dan neemt onze hovenier u dit noodzakelijke tuinonderhoud in Laren graag uit handen.

Wij zijn beschikbaar voor eenmalig tuinonderhoud, zoals voor het snoeien van uw bomen en het winterklaar maken van uw tuin, maar we kunnen ook op regelmatige basis langskomen voor periodiek onderhoud. Dan zorgt onze hovenier ervoor dat uw tuin er het hele jaar door onberispelijk uitziet!

Eenmalig tuinonderhoud in Laren door onze hovenier

Door eenmalig onze hovenier in te schakelen, voor een grote klus in uw particuliere tuin of bedrijfstuin in Laren, of voor een periode dat u dit zelf niet kunt doen, kunt u uw tuin daarna weer gemakkelijk zelf bijhouden.

Hulp bij achterstallig tuinonderhoud

Wanneer een tuin niet goed wordt bijgehouden, verwildert hij. Tot het punt dat het een enorme opgave wordt en het een hele klus wordt om uw tuin weer te fatsoeneren, dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Is dit ook het geval in uw tuin? Of heeft u een nieuwe woning gekocht in Laren en is de tuin in slechte staat? Schakel dan onze hovenier in om het achterstallige onderhoud voor u weg te werken. Hierna kunt u de tuin weer eenvoudig zelf bijhouden.

Tuinonderhoud tijdens de vakantie

Een hovenier in de arm nemen is ook een echte aanrader wanneer u op vakantie gaat. Met de goede zorgen van onze hovenier hoeft u niet bang te zijn dat uw tuin bij terugkomst helemaal verwilderd is of dat alle planten dood zijn. Hierdoor kunt u met een gerust hart op vakantie gaan en ligt uw tuin er bij thuiskomst goed onderhouden bij!

Gazon laten maaien

Een mooi strak groen gazon vraagt het nodige onderhoud. Dat betekent maaien, bemesten, verticuteren en ook onkruid wieden. Daar gaan heel wat uurtjes in zitten. Maak het uzelf daarom makkelijk en laat het onderhoud van uw gazon over aan onze hovenier. Dat bespaart u veel tijd en moeite en u kunt altijd genieten van een mooi, strak gazon.

Gras laten maaien binnen 24 uur

Tijdens het seizoen groeit gras zeer snel. ’s Zomers na een regenbui schiet het gewoon omhoog. Daarom is onze grasmaaiservice erg flexibel. Wanneer uw gras te lang is, belt u gewoon onze hovenier om het gras van uw tuin in Laren te laten maaien. Vaak lukt het ons om dezelfde dag nog langs te komen om te maaien. En anders de volgende dag!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer

Tuinaanleg Laren

Het aanleggen van een nieuwe tuin is een hele ingreep. Wij helpen u hier daarom graag bij. Wellicht is een nieuwe tuin niet nodig maar is het renoveren van uw huidige tuin al voldoende. Wat de wensen ook zijn, de hovenier van Van Rooyen Hoveniers Laren staat voor u klaar!
Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van uw huidige tuin staan een aantal zaken hoog bij ons in het vaandel. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin:

 • Onderhoudsvriendelijk is;
 • Geheel naar uw wens is;
 • Duurzaam is het vele jaren mee kan gaan.

Duurzaam aangelegde tuin

Van Rooyen Hoveniers heeft bij het aanleggen en onderhouden van een tuin ook oog voor de impact die dit heeft op mens, milieu en dier. Onze hovenier gebruikt in uw tuin in Laren dan ook zoveel mogelijk duurzame methodes en materialen. Zo ondersteunen we bij de aanleg van een tuin de biodiversiteit en maken we er een aangename plek van zonder de natuur schade toe te brengen.

Boomverzorging Laren

Het verzorgen van een boom zorgt ervoor dat de boom gezond blijft en kan blijven groeien. Weet u geen raad met uw boom en lukt het niet om de boom te snoeien? Schakel in Laren dan onze hovenier in voor boomverzorging.

Neem contact op met Van Rooyen Hoveniers Laren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor tuinonderhoud Laren, tuinaanleg Laren of boomverzorging in Laren? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact voor een hovenier van Van Rooyen Hoveniers via onderstaand contactformulier. Wij zijn ook te bereiken op 06-53523623.