Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier inhuren in Lelystad

Wilt u het gemak ervaren van een goede hovenier in Lelystad? Van Rooyen Hoveniers verzorgt sinds 2009 tuindiensten voor particulieren en bedrijven. Heeft u een bepaalde tuin in gedachten die we voor u mogen maken? Is uw huidige tuin toe aan een make-over? Of wilt u graag het onderhoud van uw tuin aan ons uitbesteden? Wij zijn dé expert op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, boomverzorging en tuinonderhoud. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Waarom kiezen voor onze hovenier in Lelystad?

Geen tuin is hetzelfde en u heeft ongetwijfeld specifieke wensen voor uw tuin. Daarom hebben we bij Van Rooyen Hoveniers alle aandacht voor uw tuin en luisteren we aandachtig naar uw wensen. Als ervaren hoveniersbedrijf combineren wij vakmanschap met geweldige service. Afspraak is afspraak! Zo creëren we droomtuinen en kunt u het onderhoud van uw tuin in Lelystad met een gerust hart aan ons overlaten.

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuindiensten hovenier Lelystad

Onze hovenier regelt alles voor uw tuin in Lelystad. Wij leggen de mooiste tuinen aan en zorgen dat hij er altijd mooi bij ligt. U kunt onder andere bij ons hoveniersbedrijf terecht voor de volgende diensten:

 • Tuinontwerp en aanleg: wij hebben veel ervaring met tuinontwerp en beplanting en zorgen ook voor de uitvoering.
 • Tuinonderhoud: met een hovenier voor tuinonderhoud bespaart u veel tijd en ligt uw tuin er het hele jaar door netjes bij.
 • Boomverzorging: houd uw bomen gezond en in model. Het snoeien, verplanten en vellen van uw bomen kunt u overlaten aan onze hovenier.

Tuindiensten met aandacht voor het milieu

Bij Van Rooyen Hoveniers bent u in Lelystad niet alleen verzekerd van een mooie, goed onderhouden tuin; we werken ook nog eens duurzaam. Door duurzame methoden en materialen te gebruiken, brengen we geen onnodige schade aan het milieu toe en ondersteunen we tegelijkertijd het bodemleven en de biodiversiteit. Met ons als uw hovenier bent u verzekerd van een prachtige tuin, waarmee u ook een belangrijke bijdrage levert aan de natuur.

Hovenier inschakelen in Lelystad

Hovenier inschakelen in Lelystad? Gun uzelf het gemak van een goede hovenier en neem contact op met Van Rooyen Hoveniers! Wij zijn dé expert op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging. Vul het onderstaande contactformulier in of bel ons op 06 53 52 36 23

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer