Zoekt u een professionele hovenier in Utrecht? Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw tuin? Dan bent u bij Van Rooyen Hoveniers aan het juiste adres. Al jaren vertrouwen Utrechters hun tuin toe aan onze hoveniers. Of uw tuin nu onderhouden of nieuw aangelegd moet worden, wij regelen het voor u. Uw wens staat centraal. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden door te spreken. We helpen u graag!

Tuinonderhoud Utrecht

Van Rooyen Hoveniers is gespecialiseerd in het onderhouden van particuliere tuinen en bedrijfstuinen. Door maandelijks of zelfs wekelijks tuinonderhoud te laten uitvoeren, kunt u altijd genieten van een mooie en nette tuin. Al jaren verzorgen wij tuinen in Utrecht en omgeving. Wij kunnen u helpen met:

  • Onderhouden van uw gazon;
  • Schoonmaken van de tuin;
  • Wieden van onkruid;
  • Snoeien van hagen;
  • Het winterklaar maken van uw tuin;
  • Eenmalig of achterstallig onderhoud.

Staat uw gewenste tuinwerkzaamheid hier niet tussen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder.

Tuinaanleg Utrecht

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen en renoveren van particuliere en bedrijfstuinen. Wilt u iets compleet anders? Dan leggen wij een geheel nieuwe tuin aan op basis van uw wensen. Ook kunnen we uw tuin renoveren. Dat is een minder grote ingreep, maar zorgt toch voor een frisse blik. Weet u niet zeker wat de beste keuze is voor uw tuin? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Bij het aanleggen of renoveren van uw tuin zorgen wij ervoor dat:

  • De tuin onderhoudsvriendelijk is;
  • De tuin helemaal voldoet aan uw wensen;
  • De tuin duurzaam is en nog jaren mee kan.

Boomverzorging Utrecht

Door regelmatig boomonderhoud te laten uitvoeren, zorgt u ervoor dat uw bomen gezond én mooi blijven. Van Rooyen Hoveniers weet precies wat uw boom nodig heeft aan boomverzorging. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken hoe we uw bomen weer kunnen laten stralen.

Neem contact op met Van Rooyen Hoveniers Utrecht

Meer weten over de mogelijkheden voor tuinonderhoud in Utrecht, tuinaanleg in Utrecht of boomverzorging in Utrecht? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via onderstaand contactformulier. Wij zijn ook te bereiken op 06-53523623.

Neem contact met ons op