Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinexperts en hoveniers in Utrecht

Zoekt u een professionele hovenier in Utrecht? Wilt u zich geen zorgen meer maken over uw tuin? Dan bent u bij Van Rooyen Hoveniers aan het juiste adres. Van Rooyen Hoveniers is dé hovenier van Almere maar ook al jaren vertrouwen Utrechters hun tuin toe aan onze hoveniers in Utrecht. Of uw tuin nu onderhouden of nieuw aangelegd moet worden, Hovenier Utrecht regelt het voor u. Uw wens staat centraal. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden door te spreken. Hovenier Utrecht helpt u graag!

Tuinonderhoud Utrecht

Van Rooyen Hoveniers is gespecialiseerd in het onderhouden van particuliere tuinen en bedrijfstuinen, ook in Utrecht. Door maandelijks of zelfs wekelijks tuinonderhoud te laten uitvoeren, kunt u altijd genieten van een mooie en nette tuin. Hovenier Utrecht verzorgt al jaren tuinen in Utrecht en omgeving. Wij kunnen u helpen met:

 • Onderhouden van uw gazon;
 • Schoonmaken van de tuin;
 • Wieden van onkruid;
 • Snoeien van hagen;
 • Het winterklaar maken van uw tuin;
 • Eenmalig of achterstallig onderhoud.

Staat uw gewenste tuinwerkzaamheid hier niet tussen? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Hovenier Utrecht helpt u graag met uw tuinonderhoud in Utrecht.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinaanleg Utrecht

Hovenier Utrecht heeft ruime ervaring in het aanleggen en renoveren van particuliere en bedrijfstuinen. Wilt u iets compleet anders? Dan leggen wij een geheel nieuwe tuin aan op basis van uw wensen. Ook kan hovenier Utrecht tuin renoveren. Dat is een minder grote ingreep, maar zorgt toch voor een frisse blik. Weet u niet zeker wat de beste keuze is voor uw tuin? Neem dan contact op met hovenier Utrecht. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Bij het aanleggen of renoveren van uw tuin zorgen wij ervoor dat:

 • De tuin onderhoudsvriendelijk is;
 • De tuin helemaal voldoet aan uw wensen;
 • De tuin duurzaam is en nog jaren mee kan.

Boomverzorging Utrecht

Door regelmatig boomonderhoud te laten uitvoeren, zorgt u ervoor dat uw bomen gezond én mooi blijven. Van Rooyen Hoveniers Utrecht weet precies wat uw boom nodig heeft aan boomverzorging. Neem vrijblijvend contact met hovenier Utrecht om te bespreken hoe we uw bomen weer kunnen laten stralen.

Neem contact op met Van Rooyen Hoveniers Utrecht

Meer weten over de mogelijkheden voor tuinonderhoud in Utrecht, tuinaanleg in Utrecht of boomverzorging in Utrecht? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met hovenier Utrecht op te nemen via onderstaand contactformulier. Wij zijn ook te bereiken op 06-53523623.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer