Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier inhuren in Zeewolde

Heeft u een hovenier nodig in Zeewolde voor tuinonderhoud, tuinaanleg of boomverzorging? Dan kunt u terecht bij Van Rooyen Hoveniers! Wij leveren onze tuindiensten aan zowel particulieren als bedrijven. Dankzij jarenlange ervaring en uitgebreide kennis op het gebied van tuinontwerp, tuinonderhoud en beplanting zijn wij dé hovenier die u zoekt. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken en ervaar het gemak van een goede hovenier!

Hovenier die maatwerk levert in Zeewolde

Geen tuin is hetzelfde en daarom vraagt een tuin altijd om maatwerk. Ook heeft iedereen zijn eigen wensen voor zijn tuin. Daarom leveren we bij Van Rooyen Hoveniers tuindiensten op maat, waarbij uw wensen centraal staan. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven uw tuin de zorg en aandacht die hij verdient. Onze jarenlange ervaring combineren wij met vakbekwaamheid en een klantgerichte houding. Dat maakt ons de beste hovenier in Zeewolde, voor al uw tuinwerkzaamheden.

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuindiensten hovenier Zeewolde

Onze hovenier in Zeewolde is beschikbaar voor verschillende tuindiensten. Wij leggen een prachtige nieuwe tuin voor u aan, voorzien uw huidige tuin van een make-over en zorgen voor het onderhoud van uw tuin. Ons hoveniersbedrijf staat altijd klaar om u te helpen met de volgende diensten:

 • Tuinontwerp en aanleg: wij ontwerpen uw droomtuin, zorgen voor een beplantingsplan op maat en nemen ook de aanleg voor onze rekening.
 • Tuinonderhoud: u bespaart veel tijd aan tuinonderhoud en verzekert zich van een tuin die er het hele jaar door op zijn best uitziet.
 • Boomverzorging: laat het snoeien, verplanten en vellen van uw bomen over aan onze hovenier. Dan blijven uw bomen gezond en in model.

Tuindiensten met aandacht voor duurzaamheid

Een tuin van Van Rooyen Hoveniers is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Tijdens onze werkzaamheden in uw tuin in Zeewolde houden we namelijk rekening met de impact van ons werk op het milieu. Daarom gebruiken we altijd duurzame methoden en materialen. Zo maken we er een mooie en onderhoudsarme tuin van en ondersteunen we tegelijkertijd het bodemleven en de biodiversiteit. Met andere woorden: met ons als uw hovenier kunt u zorgeloos genieten van uw prachtige tuin, in de wetenschap dat u ook een bijdrage levert aan een duurzamere toekomst.

Hovenier inschakelen in Zeewolde

Gun uzelf het gemak van een goede hovenier en neem voor tuinaanleg, tuinonderhoud en boomverzorging in Zeewolde contact op met Van Rooyen Hoveniers! Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. Of bel ons op 06 53 52 36 23 voor een afspraak.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer