Vrijblijvende offerte aanvragen

Ervaren hoveniersbedrijf in Hilversum inschakelen

Zoekt u een excellent hoveniersbedrijf in Hilversum voor het aanleggen of onderhouden van een (bedrijfs)tuin? Dan gaat u natuurlijk naar Van Rooyen hoveniers! Wij beschikken over ervaren hoveniers en helpen u graag bij het aanleggen en renoveren van uw tuin. Ook zijn we beschikbaar voor boomverzorging en tuinonderhoud. U kunt erop vertrouwen dat alle werkzaamheden volledig naar wens voor u worden uitgevoerd. Daar heeft u zelf geen omkijken meer naar. Kies ook voor een tuin waar u 100% tevreden over bent en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Kies voor hoveniersbedrijf Van Rooyen Hoveniers

Met Van Rooyen Hoveniers kiest u voor een gerenommeerd hoveniersbedrijf met ervaren hoveniers. Bij ons staan uw wensen altijd centraal en we gaan voor niets minder dan 100% klanttevredenheid. Dankzij onze grote vakkennis maken we er een echte droomtuin van. En kunnen we zelfs rekening houden met de hoeveelheid onderhoud die hierbij komt kijken. Onze klantgerichte houding, in combinatie met onze jarenlange ervaring en vakmanschap, maakt ons voor zowel bedrijven als particulieren de beste keuze voor tuinwerkzaamheden in Hilversum.

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Services hoveniersbedrijf Hilversum

Wij zijn hét hoveniersbedrijf van Hilversum en zijn u graag van dienst met de verschillende tuindiensten uit ons assortiment. Dankzij onze veelzijdigheid, kunnen we u onder andere helpen met:

 • Tuinaanleg en tuinrenovatie: een nieuwe tuin aanleggen of uw huidige tuin renoveren? Onze hoveniers maken er een droomtuin van met prachtige beplanting.
 • Tuinonderhoud: gazon maaien, onkruid wieden, snoeiwerk, tuin winterklaar maken en vele andere tuinwerkzaamheden in Hilversum.
 • Boomverzorging: ons hoveniersbedrijf is ook een expert in het snoeien, verplaatsen en vellen van bomen.

Hovenier met duurzame technieken en materialen

Tuinen aanleggen en onderhouden in Hilversum doet ons hoveniersbedrijf altijd zo duurzaam mogelijk. Hierbij proberen we zo weinig mogelijk overlast voor mens, natuur en leefomgeving te veroorzaken. Voor elke klus kiezen we een duurzame methode en worden er zoveel mogelijk duurzame gereedschappen en materialen gebruikt. Zo brengen we geen schade toe aan de biodiversiteit en het bodemleven. Ook eventuele geluidsoverlast valt mee, omdat we waar mogelijk gebruik maken van elektrisch tuingereedschap.

Hoveniersbedrijf nodig in Hilversum? Neem gerust contact op

Wilt u tuinaanleg, tuinonderhoud of boomverzorging in Hilversum graag overlaten aan de experts van hoveniersbedrijf Van Rooyen Hoveniers? Vul dan ons contactformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte! Telefonisch contact opnemen doet u via 06 53 52 36 23

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer