Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinexperts en hoveniers in Utrecht

Voor het onderhoud van bedrijfstuinen in Utrecht en omgeving is Van Rooyen Hovenierseen vanzelfsprekende keuze. Dennis van Rooyen heeft ruim 12 jaar ervaring met de aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen, opgedaan in de praktijk bij verschillende hoveniersbedrijven. Het onderhoud van uw bedrijfstuin door de seizoenen heen is van groot belang om de tuin gezond te houden.

Als bedrijf wilt u enerzijds een representatieve bedrijfstuin en anderzijds wilt u zich kunnen concentreren op uw zakelijke activiteiten. Vandaar dat het handig is om het onderhoud van uw bedrijfstuinen uit te besteden aan een ervaren hovenier, die ervoor kan zorgen dat uw tuin er het hele jaar door goed uitziet.

Goed onderhouden bedrijfstuinen

Heeft u bedrijfstuinen in Utrecht of omgeving, dan wilt u natuurlijk dat deze er smaakvol en gezond uitzien, ongeacht het seizoen. Een mooie bedrijfstuin is een visitekaartje voor uw bedrijf en werkt uitnodigend voor eventuele bezoekers. Maar ook voor uw eigen medewerkers zijn goed onderhouden bedrijfstuinen belangrijk; ze zorgen voor een prettige werkomgeving en in de pauzes kunnen uw werknemers ontspannen in een natuurlijke omgeving.

Van Rooyen Hoveniers heeft de noodzakelijke ervaring om uw bedrijfstuinen in Utrecht en omgeving in perfecte staat te houden, waarbij u onder andere kunt denken aan:

 • Onderhoud van gazons
 • Onderhoud van tuinbeplanting en borders
 • Snoeien en bladruimen rond uw bedrijfspand
 • Gladheidsbestrijding van parkeerplaatsen en entree.
 • Wilt u ook gebruik maken van bedrijfstuinen onderhoud door Van Rooijen Hoveniers, maak dat gelijk een afspraak en geef de entree van uw bedrijf een boost!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinonderhoud in het Gooi

Van Rooyen Hoveniers is werkzaam in het gehele gooi en daarbuiten. Zo kunt u ons regelmatig tegenkomen als hovenier in Maarssen, Houten of Bussum. Of kunt u ons tegenkomen tijdens het uitvoeren van tuinonderhoud in bijvoorbeeld Huizen of elders in het Gooi.

Plezier van uw bedrijfstuinen

Met het juiste onderhoud kunt u het hele jaar door plezier beleven aan uw bedrijfstuin. Van Rooyen Hoveniers kan u ook adviseren over het bedrijfstuin onderhoud, over variatie in de beplanting, de indeling van grote oppervlaktes en nog veel meer.

Zijn uw bedrijfstuinen verwaarloosd of zijn bepaalde delen aan vervanging toe? Dan kan Van Rooyen Hoveniers zorgen voor tuinrenovatie en de aanplant van nieuwe bomen, heesters en (bloeiende) planten.

Voor zorgcentra hebben bedrijfstuinen nóg een andere belangrijke functie: de inrichting moet zodanig zijn dat de bewoners er zich thuis voelen. In sommige gevallen kunnen de bewoners zelf meehelpen bij het tuinonderhoud. Ook Van Rooyen Hoveniers staat open voor een dergelijke samenwerking. In samenspraak met de klant kunnen wij het tuinonderhoud samen met de bewoners verzorgen.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer