Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier voor tuinaanleg in Almere

Heeft u een hovenier nodig voor tuinaanleg in Almere? Hoveniersbedrijf Van Rooyen Hoveniers legt al sinds 2009 tuinen aan bij bedrijven en particulieren. Van een volledig nieuwe tuin die helemaal naar wens is tot een tuinrenovatie waarbij we zoveel mogelijk van de bestaande tuin proberen te hergebruiken. Hierbij staan uw wensen altijd centraal en zorgen we ervoor dat het helemaal “uw tuin” wordt. Wilt u meer informatie over tuinaanleg in Almere door onze hoveniers? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Waarom kiezen voor ons hoveniersbedrijf?

Bij Van Rooyen Hoveniers kunt u terecht voor tuinaanleg, waarbij de focus volledig ligt op uw wensen en ideeën. We maken een tuinontwerp op maat, dat gerealiseerd wordt door onze ervaren hoveniers. Dat maakt ons voor zowel bedrijven als particulieren de beste keuze voor tuinaanleg in Almere. Kies voor ons als uw hovenier en u kunt vertrouwen op een tuin met de volgende kenmerken:

  • Van a tot z naar uw zin
  • Uniek
  • Duurzaam aangelegd
  • Onderhoudsvriendelijk

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinaanleg en tuinrenovatie in Almere

Bent u net een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand in Almere betrokken? En is de tuin maar een kale bedoening? Of is het een echte wildernis en is alles overwoekerd? Laat de tuinaanleg dan over aan onze ervaren hoveniers. Wij maken er in een mum van tijd een nette tuin van, die helemaal naar wens is.

Is uw bestaande tuin niet (meer) naar uw zin? Dan is een tuinrenovatie misschien wel iets voor u. Dit is vaak voordeliger dan helemaal vanaf nul beginnen. Zeker wanneer het mogelijk is om zaken als stenen, tegels en planten uit deze tuin te hergebruiken bij de tuinaanleg van uw nieuwe tuin.

Tuin laten aanleggen met respect voor omgeving en natuur

Wanneer wij een tuin voor u aanleggen in Almere, doen we dat met respect voor de natuur en de leefomgeving. Wij gebruiken dan ook altijd duurzame materialen en een werkmethode die zo weinig mogelijk hinder voor de natuur en de leefomgeving oplevert. Denk aan elektrisch gereedschap waar dat mogelijk is en natuurvriendelijke middelen die het bodemleven en de biodiversiteit niet schaden. Zo kunt u straks genieten van een duurzame tuin die helemaal naar wens is.

Gratis offerte tuinaanleg in Almere

Wilt u het aanleggen van uw (bedrijfs)tuin in Almere graag overlaten aan de experts van ons hoveniersbedrijf? Gebruik dan ons contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen of neem telefonisch contact op voor meer informatie. We zijn bereikbaar op 06 53 52 36 23. Voor vakkundige tuinaanleg en het onderhouden van uw tuin gaat u naar Van Rooyen Hoveniers!

  • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

    - Han
  • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

    - Henk-Reijer