Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinaanleg en tuinrenovatie in Utrecht

Zoekt u een ervaren hovenier voor tuinaanleg in Utrecht? Van Rooyen Hoveniers legt al sinds 2009 tuinen aan bij de mensen thuis en bij bedrijven. Dit kan een compleet nieuwe tuin zijn, maar ook een tuinrenovatie, waarbij we zoveel mogelijk van de inhoud van uw tuin hergebruiken. Wat telt is dat het helemaal “uw tuin” wordt. Daarom staan uw wensen altijd centraal wanneer wij voor u aan de slag gaan. Wilt u meer weten over tuinaanleg in Utrecht door ons hoveniersbedrijf? Neem dan gerust contact op.

Waarom kiezen voor ons hoveniersbedrijf?

Bij Van Rooyen Hoveniers ligt de focus bij tuinaanleg volledig op uw eigen ideeën en wensen. Deze zetten we in om een tuinontwerp op maat te maken, waarna onze ervaren hoveniers hem voor u realiseren. Wij zijn de beste keuze voor tuinaanleg in Utrecht voor zowel bedrijven als particulieren. Met ons als uw hovenier kunt u vertrouwen op een tuin met de volgende kenmerken:

  • Van a tot z naar uw zin
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam aangelegd
  • Uniek

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinaanleg en renovatie tuin

Bent u net naar een nieuwe woning of nieuw bedrijfspand in Utrecht verhuisd? En is het een ware wildernis of een kale bedoening? Laat de tuinaanleg dan over aan ons hoveniersbedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw tuin helemaal naar wens is. Of heeft u al wel een tuin, maar is deze niet (meer) naar uw zin? Kies dan voor een tuinrenovatie. Dit is vaak voordeliger dan helemaal opnieuw beginnen. Zeker wanneer we de oude materialen en planten in de tuin hergebruiken bij de tuinaanleg van uw nieuwe tuin.

Tuinieren met respect voor de natuur

Bij het aanleggen van uw tuin in Utrecht, hebben we alle aandacht voor uw wensen, maar verliezen we ook de natuur en de leefomgeving niet uit het oog. Wij kiezen dan ook altijd voor duurzame materialen en werkmethodes. Zo werken we met respect voor mens, natuur en leefomgeving. En veilige natuurvriendelijke middelen, wat het bodemleven en de biodiversiteit ten goede komt. Goed nieuws dus voor zowel uw tuin als de natuur!

Gratis offerte tuinaanleg in Utrecht

Wilt u meer weten over onze services op het gebied van tuinaanleg in Utrecht? Neem dan vandaag nog contact op met ons hoveniersbedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact op door te bellen naar 06 53 52 36 23. Voor de tuinaanleg en het onderhoud van uw droomtuin gaat u naar Van Rooyen Hoveniers, uw vertrouwde hovenier in Utrecht.

  • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

    - Han
  • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

    - Henk-Reijer