Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinexperts en hoveniers in Amsterdam

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare tuinman in Amsterdam? Van Rooyen Hoveniers is er voor om uw tuinonderhoud, boomverzorging en tuinrenovatie. Wij leveren sinds 2009 uitstekende tuindiensten op maat aan huiseigenaren en bedrijven in Amsterdam. Onze uitgebreide kennis, ervaring en expertise in tuinontwerp, tuinonderhoud en beplanting maken ons de go-to tuinman in Amsterdam.

Waarom kiezen voor onze tuinman in Amsterdam

Bij Van Rooyen Hoveniers ligt de focus volledig op de klant. Elke tuin uniek is en elke klant heeft verschillende behoeften. Daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en zetten we ons in om deze te realiseren. Onze klantgerichte houding, gecombineerd met onze jarenlange ervaring en vakbekwaamheid, maakt ons de beste keuze voor al uw tuinwerkzaamheden in Amsterdam.

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Waarvoor Van Rooyen als tuinman in Amsterdam inschakelen?

Bij van Rooyen Hoveniers bieden we een breed scala aan professionele diensten. Of u nu uw tuin volledig wilt herinrichten of assistentie nodig heeft bij uw tuinonderhoud; onze deskundige tuinman in Amsterdam staat klaar om u te helpen. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

 • Tuinontwerp en aanleg: laat ons uw droomtuin tot werkelijkheid maken met onze aangepaste ontwerp en tuinaanleg diensten.
 • Tuinonderhoud: houd uw tuin het jaar door op zijn best met onze onderhoudsdiensten.
 • Beplantingsplannen: maak optimaal gebruik van onze kennis van planten om een uniek beplantingsplan te maken om uw tuin een eigen karakter te geven.

Van Rooyen Hoveniers: aandacht voor duurzaamheid

In deze tijd waarin het behoud van het milieu voorop staat, streven wij bij Van Rooyen Hoveniers ernaar om tuinen te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als milieuvriendelijk zijn. Onze tuinman in Amsterdam houdt bij elk project rekening met de impact van ons werk op het milieu. We gebruiken duurzame methoden en materialen en richten ons op het inheemse plantenleven om de biodiversiteit te ondersteunen en tegelijkertijd prachtige, onderhoudsarme tuinen te creëren. Wij maken van uw tuin een plaats van schoonheid en rust, maar leveren zo ook een bijdrage aan een duurzamere toekomst.

Contact met uw tuinman in Amsterdam

Bent u klaar om uw tuindromen tot leven te brengen? Neem dan vandaag nog contact op met ons deskundige team. U kunt ons eenvoudig bereiken via het onderstaande contactformulier of door te bellen naar 06 53 52 36 23. Wij verheugen ons erop u te helpen bij al uw tuin behoeften. Uw droomtuin wacht op u bij Van Rooyen Hoveniers, uw vertrouwde tuinman in Amsterdam.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer