Vrijblijvende offerte aanvragen

Duurzame hoveniers in Hilversum

Zoekt u een ervaren en betrouwbare tuinman in Hilversum? Voor tuinonderhoud, boomverzorging en tuinrenovatie gaat u naar Van Rooyen Hoveniers! Al sinds 2009 leveren wij tuindiensten op maat aan particulieren en bedrijven in Hilversum. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring in tuinontwerp, tuinonderhoud en beplanting zijn wij de tuinman die u zoekt. Gun uzelf het gemak van een goede tuinman en neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Waarom kiezen voor onze tuinman in Hilversum

Elke tuin is uniek en vraagt specifieke zorg. En iedereen heeft zijn eigen wensen voor zijn tuin. Bij Van Rooyen Hoveniers leveren we tuindiensten op maat, waarbij de wensen van de klant altijd centraal staan. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven uw tuin de juiste aandacht. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met vakbekwaamheid en een klantgerichte houding, maakt ons de beste tuinman voor al uw tuinwerkzaamheden in Hilversum.

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

 • Tuinontwerp en aanleg: laat ons uw droomtuin ontwerpen en aanleggen. Wij beschikken over jarenlange ervaring en grote plantenkennis.
 • Tuinonderhoud: houdt uw tuin het hele jaar door op zijn best met onze onderhoudsservice.
 • Boomverzorging: bomen snoeien, verplanten of vellen is voor ons dagelijkse kost. Wij houden uw bomen gezond en in toom.

Tuindiensten met aandacht voor duurzaamheid

Wij creëren en onderhouden tuinen die zowel mooi als milieuvriendelijk zijn. Daarom houdt onze tuinman bij elk project in Hilversum rekening met de impact van ons werk op het milieu. We gebruiken duurzame methoden en materialen. Hiermee ondersteunen we het inheemse plantenleven en de biodiversiteit en maken we tegelijkertijd een mooie en onderhoudsarme tuin voor u. Kortom: met ons als uw tuinman geniet u van een prachtige tuin, terwijl u ook meteen een bijdrage levert aan een duurzamere toekomst.

Tuinman inschakelen in Hilversum

Neem voor tuinonderhoud, tuinaanleg of boomverzorging in Hilversum gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het onderstaande contactformulier. En telefonisch via 06 53 52 36 23. Gun uzelf het gemak van een goede tuinman met Van Rooyen Hoveniers!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer