Vrijblijvende offerte aanvragen

Deskundige hoveniers in Utrecht

Zoekt u een professionele en betrouwbare tuinman in Utrecht? Of het nu gaat om tuinonderhoud, boomverzorging of complete tuinrenovaties; Van Rooyen Hoveniers staat voor u klaar. Sinds 2009 leveren wij topkwaliteit tuindiensten aan zowel huiseigenaren als bedrijven in Utrecht. Met onze brede expertise en toewijding in tuinontwerp, tuinonderhoud en beplanting zijn wij de ideale keuze als tuinman in Utrecht voor al uw tuinwerkzaamheden.

Kies voor kwaliteit met Van Rooyen Hoveniers in Utrecht

Bij van Rooyen Hoveniers staan onze klanten centraal. Wij begrijpen dat elke tuin uniek is en dat elke klant specifieke behoeften heeft als het gaat om tuinontwerp en tuinonderhoud. Daarom nemen we de tijd om aandachtig naar uw wensen te luisteren en streven we ernaar deze te verwezenlijken. Onze klantgerichte benadering, gekoppeld aan onze jarenlange ervaring en vakkundigheid, maken ons tot uw beste keuze als tuinman in Utrecht voor tuinwerkzaamheden.

 • Meer dan 13 jaar ervaring
 • Vraag een offerte aan en ik neem binnen twee dagen contact op!
 • Een persoonlijke aanpak
 • Meeste spullen zijn elektrisch: milieuvriendelijker en stiller!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinman diensten Utrecht van Van Rooyen Hoveniers

Van Rooyen Hoveniers biedt diverse professionele tuinman diensten in Utrecht aan. Of u nu een complete tuinrenovatie wenst of hulp nodig heeft bij uw tuinonderhoud; onze deskundige tuinman in Utrecht staat klaar om u daarbij te assisteren. Onze uitgebreide diensten bestaan onder andere uit:

 • Tuinontwerp en realisatie: wij brengen uw droomtuin tot leven met onze op maat gemaakte ontwerp en aanleg diensten.
 • Tuinonderhoud: met onze onderhoudsdiensten zorgen we ervoor dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd en prachtig uitziet.
 • Beplantingsplannen: gebruik onze expertise in plantenselectie om een uniek beplantingsplan te maken dat uw tuin doet stralen.

<h2>Duurzame tuinman in Utrecht</h2>

Bij Van Rooyen Hoveniers vormen duurzaamheid en esthetiek een perfecte combinatie. We zijn gepassioneerd over het creëren van tuinen die niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het milieu. In een tijd waarin milieubewustzijn meer dan ooit belangrijk is, zijn we vastbesloten om onze verantwoordelijkheid te nemen in de groene sector. We kiezen dan ook voor methoden die de gezondheid van de bodem bevorderen, water besparen en bijdragen aan het welzijn van de natuurlijke dierlijke en plantaardige levensvormen in de omgeving.

Neem contact op met uw tuinman in Utrecht

Bent u klaar om uw tuindroom waar te maken? Wacht dan niet langer en neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons ervaren team tuinmannen staat klaar om uw tuinambities te verwezenlijken. U kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier hieronder of door te bellen naar 06 53 52 36 23. We kijken er naar uit om u te helpen bij al uw tuin behoeften. Uw droomtuin wacht op u bij Van Rooyen Hoveniers, uw betrouwbare tuinman in Utrecht.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer