Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinonderhoud in Laren door ervaren hovenier

Van Rooyen Hoveniers is al jarenlang werkzaam als hovenier in Laren. Ook buiten Laren is Dennis van Rooyen een veelgezien gezicht: als hij niet in Laren of in zijn standplaats Utrecht aan het werk is, is hij tuinen in bijvoorbeeld Hilversum of Bussum aan het perfectioneren.

Zoekt u een ervaren tuinman die u niet alleen uw tuinonderhoud uit handen kan nemen, maar u tevens kan adviseren over uiteenlopende aspecten van tuinonderhoud? Dan bent u bij Van Rooyen Hoveniers aan het juiste adres.

Tuinonderhoud: beschikbare diensten in Laren

Geen enkele tuin is hetzelfde. Tuinonderhoud krijgt in tuin 1 dan ook een geheel andere betekenis dan in tuin 2. Door onze ervaring en ons specialisme kunnen wij echter elke tuin optimaal onderhouden. Wij voorzien eventuele problemen en springen hierop in.

In Laren voert Van Rooyen Hoveniers regelmatig verschillende werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud uit. U kunt hierbij denken aan:

Dit is slechts een selectie van de diensten die wij uitvoeren. Staat de gewenste dienst voor uw tuin in Laren er niet bij? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinonderhoud: zakelijk en privé

U kunt zowel voor zakelijk als voor privétuinonderhoud op ons rekenen.

Kost het onderhouden van uw tuin u moeite of te veel tijd, maar wilt u vanuit huis wel genieten van uitzicht op een verzorgde tuin? De oplossing is eenvoudig: bel Van Rooyen Hoveniers! Wij komen met alle plezier eenmalig of periodiek bij u langs om ervoor te zorgen dat uw tuin er altijd verzorgd bijligt. Onze kennis van verschillende plantsoorten maakt dat wij ook de planten in uw tuin van de juiste verzorging kunnen voorzien.

Een zakelijke tuin ziet er vaak anders uit dan een privétuin. Waar bij de aanleg van een privétuin de esthetiek vaak de doorslag geeft, ligt bij een zakelijke tuin vaak de nadruk op het praktische aspect. Een zakelijke tuin moet er steeds verzorgd en representatief uitzien vanwege klanten die op bezoek komen.

Het is daarom aan te raden te kiezen voor een tuin die er in elk seizoen goed uitziet en tegelijkertijd weinig onderhoud nodig heeft. Ook voor advies over zakelijke tuinen en het bijbehorende onderhoud kunt u bij Van Rooyen Hoveniers terecht.

Eenmalig of regelmatig onderhoud

Het kan voorkomen dat u eenmalig geen tijd hebt om uw tuin te onderhouden of dat u tijdelijk lichamelijk niet in staat bent tot het onderhouden van uw tuin in Laren. Wij komen graag bij u langs om uw tuin zo te verzorgen als u dat ook zou doen. Wij zijn regelmatig in Laren en kunnen dus bij u aan de slag op een moment dat u dit uitkomt.
Bent u altijd druk en zoekt u een betrouwbare hovenier die regelmatig uw tuin kan onderhouden? Wij voegen u graag toe aan ons bestand van tevreden klanten in Laren en komen dan regelmatig bij u langs, zodat u geen omkijken meer hebt naar uw tuin.

Altijd een verzorgde tuin? Van Rooyen Hoveniers maakt het mogelijk!

Kosten tuinonderhoud Laren

Wij rekenen altijd een realistische prijs voor uw tuinonderhoud in Laren. Aangezien wij met regelmaat in Laren werkzaam zijn, kunnen wij tuinonderhoud in Laren zeer voordelig aanbieden. Via het aanvraagformulier kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen voor het onderhoud van uw tuin in Laren. Als u de werkzaamheden zo precies mogelijk omschrijft, kunnen wij een zo nauwkeurig mogelijke schatting van de prijs van uw tuinonderhoud maken.

  • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

    - Han
  • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

    - Henk-Reijer