Vrijblijvende offerte aanvragen

Vakkundig tuinonderhoud in Maarssen

Wilt u uw tuinonderhoud in Maarssen uitbesteden aan een vakman? Voor het onderhoud van een tuin of bedrijfstuin en het maaien van het gazon kunt u terecht bij Van Rooyen Hoveniers! Wij nemen u zaken als het onderhoud van uw (bedrijfs)tuin en het maaien van het gazon graag uit handen. En zorgen ervoor dat uw tuin er altijd keurig bij ligt. Huur daarom vandaag nog één van onze ervaren hoveniers in voor tuinonderhoud in Maarssen. Dit kan zowel eenmalig als via periodiek onderhoud.

Onderhoud tuin

Schakel onze ervaren hoveniers in voor tuinonderhoud in Maarssen. Dan zorgen wij ervoor dat uw tuin weer helemaal netjes is. Daar kunt u van op aan! Heeft u speciale wensen? Dat is geen enkel probleem, want wij leveren altijd maatwerk. Stel ons dus gerust op de hoogte van speciale verzoeken, dan zorgen we dat het in orde komt. Enkele voorbeelden van tuinonderhoud dat wij in Maarssen voor u kunnen uitvoeren zijn:

 • Vakantieonderhoud tuin
 • Tuin winterklaar maken
 • (Eenmalig) achterstallig tuinonderhoud wegwerken
 • Het hele jaar door uw tuin laten onderhouden
 • Gazon onderhoud: maaien, mesten en onkruid wieden
 • Hagen snoeien

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Bedrijfstuinen onderhoud

Ook bedrijven in Maarssen kunnen bij ons hoveniersbedrijf terecht voor tuinonderhoud. De meerwaarde van een bedrijfstuin voor de uitstraling van uw bedrijfspand staat buiten kijf. Maar hij moet natuurlijk wel goed worden onderhouden. Deze klus kunt u gelukkig zonder zorgen overlaten aan de experts van Van Rooyen Hoveniers. Wij geven uw bedrijfstuin een opknapbeurt en zijn ook in te schakelen voor periodiek onderhoud. Heeft u liever een compleet nieuwe bedrijfstuin? Ook dat is geen enkel probleem.

Gras maaien

Er gaat toch maar niets boven een strak gemaaid gazon. Wanneer u dol bent op gras, maar niet op het onderhoud dat erbij komt kijken; dan laat u dat toch gewoon aan ons over! Onze hovenier komt met plezier bij u langs in Maarssen voor het onderhouden van uw gazon. Naast het maaien verwijderen we ook het onkruid van uw gazon. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een mooi bijgehouden gazon, zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Wordt het gras alweer lang? Aarzel dan niet om contact op te nemen en wij komen vaak dezelfde dag nog langs om het te maaien.

Gratis offerte tuinonderhoud in Maarssen

Bel ons hoveniersbedrijf wanneer u tuinonderhoud graag overlaat aan een professionele hovenier. We nemen de zorg voor uw (bedrijfs)tuin in Maarssen graag van u over. Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact op voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 06 53 52 36 23.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader👍

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer