Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinexperts en hoveniers in ’t Gooi

Tuinonderhoud: het is niet ieders favoriete bezigheid. Voor degenen in ’t Gooi die niet houden van urenlang schoffelen in de tuin, maar wél graag een nette tuin willen, staat Van Rooyen Hoveniers graag klaar voor tuinonderhoud.

Tuinonderhoud ’t Gooi voor particulieren en bedrijven

Wij voeren onze werkzaamheden zowel voor particulieren als voor bedrijven en instanties uit. Is de tuin bij uw huis of bij uw bedrijf in ’t Gooi hard toe aan tuinonderhoud? Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte. Wij zetten onze expertise graag in en voeren uw tuinonderhoud snel en nauwkeurig voor u uit. Hierbij stellen wij uw wensen centraal.

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Tuinonderhoud ’t Gooi: ook voor seizoensonderhoud

U kunt bij ons terecht voor tuinonderhoud gedurende alle seizoenen. Elk seizoen vraagt om een ander type tuinonderhoud. In het voorjaar bijvoorbeeld hebben verschillende planten in uw tuin behoefte aan een snoeibeurt of moet de tuin bemest worden. De zomer brengt weer andere taken met zich mee: uw gazon moet regelmatig bijgehouden worden bijvoorbeeld, of er moet veel onkruidbestrijding plaatsvinden. Wij zijn thuis in verschillende typen tuinen en zorgen ervoor dat ook uw tuin het type tuinonderhoud krijgt dat bij het seizoen, de begroeiing én uw wensen past.

Van Rooyen: tuinonderhoud en meer in ’t Gooi

Wij stellen onze jarenlange ervaring in tuinonderhoud graag tot uw beschikking. U kunt niet enkel voor tuinaanleg bij ons terecht, maar kunt ook op onze expertise als hovenier rekenen bij de volgende werkzaamheden in ’t Gooi:

  • Boomverzorging
  • Tuinaanleg en tuinrenovatie
  • Gras maaien
  • Snoeiwerkzaamheden

Uw tuinonderhoud in ’t Gooi ook goed geregeld?

Bent u op zoek naar een goede hovenier voor tuinonderhoud in ’t Gooi, bijvoorbeeld in Laren? Zoekt u niet verder.

Elke tuin kan er prachtig uitzien met wat liefde en aandacht. Kan uw tuin in ’t Gooi wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Voor tuinonderhoud in ’t Gooi kunt u bij ons terecht. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in tuinonderhoud en werken ook zeer regelmatig voor tevreden klanten in ’t Gooi.

Dennis van Rooyen heeft ervaring opgedaan bij verschillende hoveniers en stelt zich nu beschikbaar voor tuinonderhoud van elk type tuin. Hebt u een grote tuin, een kleine tuin, een tuin vol uitbundige bloemen, een tuin met veel bomen of hagen of juist een tuin met veel grind en bestrating? Wat voor type tuin u ook hebt: na ons tuinonderhoud ziet uw tuin in het Gooi er weer op z’n best uit!

  • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

    - Han
  • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

    - Henk-Reijer