Vrijblijvende offerte aanvragen

Hovenier nodig voor tuinonderhoud Utrecht?

Zoekt u een hovenier voor tuinonderhoud in Utrecht? Voor het onderhoud van een tuin of bedrijfstuin en het maaien van het gazon kunt u terecht bij Van Rooyen Hoveniers. Met ons als uw hoveniersbedrijf ligt uw tuin er altijd keurig en verzorgd bij. Hierbij staan uw wensen altijd centraal. Wilt u ook één van onze ervaren hoveniers inhuren voor tuinonderhoud in Utrecht? Neem dan gerust contact op.

Onderhoud tuin

Schakel ons in voor vakkundig tuinonderhoud in Utrecht. Onze ervaren hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin er altijd netjes en verzorgd bij ligt. Afspraak is afspraak bij ons. Dus heeft u specifieke wensen voor tuinonderhoud? Laat het ons gerust weten, dan zorgen we voor tuinonderhoud op maat! U kunt onder andere bij ons terecht voor:

 • Vakantieonderhoud tuin
 • Het hele jaar door uw tuin laten onderhouden
 • Hagen snoeien
 • Eenmalig achterstallig tuinonderhoud laten wegwerken
 • Tuin winterklaar maken
 • Gazon onderhoud: maaien, mesten en onkruid wieden

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Bedrijfstuinen onderhoud

Naast particulieren, kunnen ook bedrijven in Utrecht bij ons aankloppen voor tuinonderhoud. Een goed onderhouden bedrijfstuin staat uitnodigend, maar alleen wanneer hij goed is bijgehouden. En dat tuinonderhoud kunt u met een gerust hart overlaten aan Van Rooyen Hoveniers. Schakel ons in voor een opknapbeurt van uw bedrijfstuin of voor periodiek onderhoud. Ook het aanleggen van een compleet nieuwe bedrijfstuin is geen enkel probleem.

Gras maaien

Er is maar weinig zo mooi als een strak gazon. Bent u dol op gras, maar niet op het onderhoud dat erbij komt kijken? Onze hovenier komt in Utrecht met plezier bij u langs voor tuinonderhoud aan uw gazon. Wij zorgen ervoor dat het gras altijd op tijd wordt gemaaid. Ook verwijderen we het onkruid van uw gazon. Zo kunt u genieten van een groen strak gemaaid gazon, zonder dat u het zelf hoeft te onderhouden. Bovendien zijn wij erg flexibel. Bel ons dus gerust wanneer het gras te lang wordt en wij komen vaak dezelfde dag nog langs om het te maaien.

Gratis offerte tuinonderhoud in Utrecht

Laat u het tuinonderhoud graag over aan een professionele hovenier? Ons hoveniersbedrijf neemt de zorg voor uw (bedrijfs)tuin in Utrecht graag van u over. Neem contact op via ons contactformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Of neem telefonisch contact op voor meer informatie. Ons telefoonnummer is 06 53 52 36 23. Voor vakkundig tuinonderhoud in Utrecht gaat u naar Van Rooyen Hoveniers!

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer