Vrijblijvende offerte aanvragen

Tuinonderhoud op maat in Amsterdam

Wilt u het tuinonderhoud van uw tuin in Amsterdam uitbesteden aan een hoveniersbedrijf? Dan kunt u terecht bij Van Rooyen Hoveniers! Wij helpen u graag met het onderhoud van een tuin of bedrijfstuin en kunnen ook het gazon voor u maaien. Met ons als uw tuinman ziet uw tuin er altijd onberispelijk uit. Speciale wensen zijn geen probleem, want ook tuinonderhoud op maat is mogelijk. Kies daarom vandaag nog voor onze ervaren hoveniers voor uw tuinonderhoud in Amsterdam.

Onderhoud particuliere tuin

Met de hulp van onze ervaren hoveniers ziet uw tuin in Amsterdam er altijd onberispelijk uit. Omdat wij altijd maatwerk leveren, zijn speciale verzoeken voor tuinonderhoud geen enkel probleem. Stel ons dus gerust op de hoogte van uw wensen, dan zorgt ons hoveniersbedrijf dat het geregeld wordt. Op het gebied van tuinonderhoud kunnen wij in Amsterdam onder andere de volgende zaken voor u uitvoeren:

 • Tuin winterklaar maken
 • Achterstallig tuinonderhoud wegwerken
 • Het hele jaar door uw tuin onderhouden
 • Gazon onderhoud (maaien, mesten en onkruid wieden)
 • Hagen snoeien
 • Vakantieonderhoud tuin

“ Ik heb al 13 jaar ervaring in het onderhoud en de aanleg van tuinen. “

– Dennis

Onderhoud bedrijfstuinen

Ook bedrijven in Amsterdam kunnen op ons hoveniersbedrijf rekenen voor eersteklas tuinonderhoud. Dat een bedrijfstuin een meerwaarde is voor de uitstraling van uw bedrijfspand, daar bestaat geen twijfel over. En over hoe u hem mooi houdt eigenlijk ook niet. Want deze klus besteedt u natuurlijk uit aan de experts van Van Rooyen Hoveniers! Schakel ons in voor periodiek onderhoud, een renovatie van uw bedrijfstuin of ook het aanleggen van een compleet nieuwe bedrijfstuin. Alles is mogelijk bij ons hoveniersbedrijf.

Gras maaien

Een mooi groen gazon in de tuin is al jaren populair. Alleen het bijbehorende onderhoud, daar zitten veel mensen niet op te wachten. Maar dat kunt u gelukkig aan onze hoveniers overlaten. Ons hoveniersbedrijf komt met plezier bij u langs in Amsterdam om uw gazon te onderhouden. We zorgen dat uw gazon netjes gemaaid wordt en verwijderen ook het onkruid. Op deze manier kunt u optimaal genieten van een mooi gazon in uw tuin, zonder dat u er zelf werk aan heeft. Wanneer het gras weer lang wordt, belt u ons en wij komen vaak dezelfde dag nog langs om het te maaien.

Gratis offerte voor tuinonderhoud in Amsterdam

Wilt u tuinonderhoud laten uitvoeren in Amsterdam door ons hoveniersbedrijf? Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin, bedrijfstuin of gazon er onberispelijk bijliggen. Vul voor een vrijblijvende offerte ons contactformulier in of bel ons op 06 53 52 36 23 voor meer informatie.

 • Dennis heeft het snoeiwerk van de conniferen vakkundig uitgevoerd volgens afspraak..onkruid volledig geschoffeld en het gras gedaan..ook tussen de tegels al het onkruid verwijderd ..en een dag later alle snoei affal afgevoerd..aardige man…een aanrader?

  - Han
 • Dennis heeft veel ervaring in het aanleggen en onderhoud van tuinen, dat heeft hij maar weer echt laten zien! Een aanrader!

  - Henk-Reijer